Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Golem, Magneto a Goyer


ikona
Mr. Hlad
david goyermagnetox-men
 

David S. Goyer je jedním z nejvýznamnějších scénáristů současnosti. Ne že by byl tak dobrý, ale v podstatě byl u zrodu moderních comicsových filmů. Je zodpovědný za Bladea, pracoval na novém Batmanovi a tak nějak napůl neoficiálně se motal kolem dalších podobných projektů. Jako režisér ale bohužel už tak úspěšný není. Třetí Blade byl oproti prvním dvěma dílům nuda a navíc téměř pohřbil kariéru Wesleyho Snipese. Drama Přehlížený se snad, pokud se nemýlím, ani do Čech nedostalo a údajně to ani moc nevadí. Hned začátkem ledna však bude mít v amerických kinech premiéru Goyerův horor The Unborn a v těch našich si ho užijeme o dva měsíce později. Trailery vypadají překvapivě docela příjemně a režisér se netají tím, že by se klidně hned vrhl na pokračování. Pokud si na něj ovšem najde čas.

Nedávno se totiž rozkecal o tom, co na nás v blízké budoucnosti chystá. Co se týče x-menovského spinoffu jménem X-Men Origins: Magneto, bylo potvrzeno v podstatě jen to, co se už dávno ví nebo tuší. Děj by se měl odehrávat před filmovou trilogií a měl by se zabývat složitým vztahem mezi budoucím vůdcem X-Menů Charlesem X. Xavierem a právě Magnetem. Jestli se filmu dočkáme, případně jaký bude rozpočet a kdo v něm bude hrát, se ale bude řešit až podle toho, jak se v kinech zadaří Wolverineovi. Goyer má však pro případ zastavení projektu připravenou velmi zajímavou alternativu. Rád by totiž na plátna kin přenesl příběh rabína Löwa a jeho Golema. Naposledy si postavu stejného jména zahrál Marek Vašut právě ve druhém Bladeovi a byl na plátně asi třicet vteřin, než z něj upírobijec udělal hromádku popela. A s klasickým Golemem pochopitelně neměl nic společného. Každopádně jako jiný pohled na legendu, již většina lidí zná prakticky jen z Císařova pekaře a Pekařova císaře, by to mohlo být zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace