Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ford u Abramse


ikona
st39.6
harrison fordj. j. abrams
 

Plány na dalšího Indiana Jonese má Lucas stále na stole, Harrison Ford ale zjevně pociťuje, že použitelný bude už jen pár let. Snaží se proto dostat do co největšího množství filmů - hrát bude ve vlastní produkci i pod produkčním křídlem J.J. Abramse. Zatímco jeho "Crowley" je příběh o farmaceutickém průmyslu a otci, který se snaží najít lék pro své nemocné děti, tedy drama jak poleno, u Abramse se jedná o pravý opak: o komedii. Ano, i Abrams je něčeho takového zřejmě schopný.

"A Morning Glory" od scénáristy Ďábel nosí Pradu je film o bývalé moderátorské hvězdě a televizi, jejíž sledovanost dlouhodobě upadá. Zoufalá producentka proto do ranní show povolá Fordovu postavu, která se má postarat o bombastický comeback jak svůj, tak stanice samotné. Zní to jako taková ta klasická pošťuchovací komedie, kde si starý fešák bude lézt na nervy s mladou producentkou, ale Harrison Ford jako moderátorská hvězda? To tu ještě nebylo a kdyby se mě někdo zeptal na můj názor, řekl bych, že si nikoho jiného než Forda a jeho oblíbenou zlatou naušnici v takové roli nedovedu představit. Podle původních zvěstí by si po jeho boku mohla zahrát Reese Witherspoon, z čehož už tolik nadšený nejsem, ale co - dohromady by jim to mohlo šlapat dobře.

Fordovy plány každopádně sahají i dál - říká, že by se chtěl ještě jednou vrátit k postavě Jacka Ryana, diváci by podle něj moc rádi viděli, jak se tento charakter během let změnil a jak ho poznamenal život. Ford má zjevně velké oči a snaží se ze své stárnoucí tváře vyždímat pořádný důchod. Nemůžeme mu to zazlívat a jelikož pořád vypadá dost dobře, nezbývá, než mu zase držet palce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace