Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keanu Reeves a 46 samurajů


ikona
Mr. Hlad
keanu reeveswanted
 

Zlé jazyky tvrdí, že Keanu Reeves je herec jednoho výrazu, avšak i s tím se dá vybudovat solidní herecká kariéra. Je pravda, že Reeves se sice všude tváří víceméně stejně, ale rozhodně se mu nedá upřít charisma a dost často i čuch na zajímavé role. Pochopitelně párkrát šlápnul vedle, avšak většinou dokáže zkrátka odvézt slušnou práci. A nebojí se vybírat si občas trochu riskantní ale mnohdy zajímavé projekty. Jeho scifi Den, kdy se zastavila Země, se docela povedlo, avšak Reevesovi se nejspíš stýská po akčních časech. V Matrixu uhýbal kulkám, rval se se stovkou agentů Smithů a ve zpomalených záběrech likvidoval nepřátele tak stylově, že se na to dá jen těžko zapomenout. Čtyřka Matrixku se sice nechystá, ale i tak to vypadá, že Keanu Reeves plánuje znovu oprášit svoje bojová umění a rozsekat pár lidí na kusy.

Zahraje si totiž nejspíš ve filmu 47 Ronin. Příběh bude vycházet ze skutečných událostí, které se staly v Japonsku na začátku osmnáctého století, kdy se skupina čtyřiceti sedmi samurajů, jež přišli o svého pána, rozhodla krvavě pomstít. Reeves je napůl asiat a když si samuraje mohl zahrát Tom Cruise, tohle by také neměl být problém. Navíc film rozhodně nebude historicky věrný. Scénárista Chris Morgan popisuje 47 Ronin jako kombinaci Pána prstenů a Gladiátora, takže skutečný příběh nejspíš dostane řádný hollywoodský upgrade. Morgan je zodpovědný za scénář k Wanted, což naznačuje, že by tahle samurajská řezničina mohla být poměrně slušná akční záležitost. Jestliže tedy bude za něco stát režisér.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace