Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wiseman a invaze vodníků


ikona
Mr. Hlad
comicslen wiseman
 

Len Wiseman jede. Je mu pětatřicet, o manželskou postel se dělí s Kate Beckinsale, nedávno ukázal světu, že Bruce Willis je pořád ještě prvotřídní drsňák a krom toho téměř každý měsíc oznámí nějaký ten nový projekt. Už dlouho se motá kolem adaptace počítačové hry Gears of War, ale tady bude ještě trvat nejspíš nějakou dobu, než dojde k natáčení. Max Payne zklamal fanoušky, kritiky i producenty a pokud neuspěje Bruckheimerův Prince of Persia, nejspíš se žádné vysokorozpočtové herní adaptace nedočkáme. A Gears of Wars by rozhodně stálo víc než je hollywoodský průměr. Minulý měsíc to už vypadalo, že Wiseman bude točit akční trhiller Motorcade, v němž si teroristé posvítí na prezidentskou kolonu. Nakonec je ale všechno jinak.

Jeho nejnovějším projektem by totiž měla být adaptace comicsové série Atlantis Rising, v níž se po staletích klidní a dobře ukrytí obyvatelé bájného kontinentu vrhnou do konfliktu s lidstvem, které jim svým jednáním likviduje domovské vody. Den nezávislosti, v němž by namísto mimozemšťanů útočili nepřátelé z mořských hlubin, by rozhodně nemusel být špatný a když ho navíc produkují tvůrci filmových Transformers a nového Star Treku Alex Kurtzman s Robertem Orcim, je jasné, že tenhle konflikt se nebude řešit u šálku čaje. Comics je popisován jako sci-fi politický techno thriller, což se dá přeložit jako něco, kde je hodně zvláštních strojů a všechno bude vybuchovat. A přesně na tohle je Wiseman expert. Teď už jen zbývá doufat, že se konečně rozhoupe k režii a že v lednu neoznámí další zaručeně chystaný film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace