Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsňáci, drsňačky a muzikanti


ikona
Mr. Hlad
comicscrank
 

 Mark Neveldine a Brian Taylor jsou bezpochyby drsňáci. Ve svém režijním debutu Zastav a nepřežiješ si dovolili věci, které by většině filmařů neprošly a na příští rok chystají rovnou dvojitou porci. Akční scifi The Game a pokračování svého prvního filmu Crank 2: High Voltage. Nedávno se ale objevily dvě zprávy, z nichž jedna je pro Neveldina a Taylora dobrá a ta druhá méně. Začněme pozitivně. Hudbu k pokračování Zastav a nepřežiješ bude podle všeho skládat Mike Patton. Ten sice zatím ve filmovém průmyslu moc práce neodvedl a jeho dosud největším projektem byla spolupráce na soundtracku ke Scottově Labyrintu lží, ale u hudebních fanoušků rozhodně jméno má. Býval totiž frontmanem legendárních Faith No More. Crank 2: High Voltage pro něho bude v podstatě první filmová zakázka, tak uvidíme, jestli se z něho za pár let nestane skladatelská stálice. Rozhodně na to má.

Horší zpráva je, že režiséři přišli o svůj třetí film, který už nějakou dobu chystali. Jonah Hex je comicsový hrdina z devatenáctého století, který se prohání po divokém západě a likviduje padouchy. V režii Neveldina a Taylora by to s největší pravděpodobností bylo hodně brutální na skalpování by se nešetřilo. Možná právě proto museli odejít, oficiálně šlo ale o obvyklé a nic neříkající „tvůrčí neshody.“ Ve hře je ale stále jejich scénář a zatím nikdo nepotvrdil nebo nevyvrátil, jestli se bude měnit i ten. Na uvolněné režisérské místo by podle všeho mohla usednout Lexi Alexander, režisérka povedených Hooligans a comicsovky Punisher: War Zone, která má premiéru tento týden. Navíc se už nějakou dobu potichu mluví o tom, že hlavní roli by si měl zahrát Josh Brolin (nebo máte na western nějaký lepší nápad?), tak uvidíme, jestli alespoň ta hlavní role zůstane při starém, nebo zda si potenciální režisérka přivede někoho nového.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace