Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shia v soudní síni


ikona
Mr. Hlad
shia labeouf
 

John Grisham patřil v devadesátých letech mezi knižní autory, jejichž adaptace měly prakticky jistou svou filmovou podobu. Na právnické filmy se chodilo a Grisham uměl napsat chytrý a napínavý příběh. Z toho nejlepšího, co nám tu po něm zbylo, by se slušelo vyjmenovat Coppolova Vyvolávače deště, hvězdně obsazený Čas zabíjet, v němž si zahráli například Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson nebo Kevin Spacey, a v neposlední řadě ï jeho poslední právnický film Porota. Od té doby se ale nic významného nestalo. Pokud tedy za významnou nepovažujete lacinou komedii Vánoce naruby. Grisham však teď opět píše a i když se kniha ještě ani zdaleka neobjevila v prodeji, už se na nás řítí filmová verze.

Thriller s názvem The Associate by měl být příběhem mladého studenta prestižní univerzity Yale, jenž dostane nabídku, která se neodmítá. Má o něj totiž zájem jedna velmi mocná právnická firma a je ochotna nabídnout mu nejen slušné místo, ale i velmi dobrý plat. Ve své nové kanceláři však zjišťuje, že obchody za miliardy dolarů, jež by měl mít na starost, tak trošku smrdí. A brzy se do celého průšvihu zamotá víc, než by sám chtěl. Hlavní roli si zahraje čím dál tím vytíženější Shia LaBeouf, který nám v Oku dravce ukázal, že před mocným nepřítelem umí utíkat poměrně zábavně. Tady se sice asi nedočkáme stíhaček, ale Grisham uměl vždycky napsat napínavý thriller, tak snad nebude jeho novinka žádnou výjimkou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace