Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uwe už je neškodný


ikona
Mr. Hlad
uwe boll
 

Uwe Boll je bezpochyby to nehorší, co se mohlo stát fanouškům počítačových her, kteří by rádi viděli svoje oblíbené pecky na filmovém plátně. Ačkoliv se prakticky nikomu nepodařilo natočit dobrý film podle hry, Uwe Boll si stále hrdě drží titul jednoho z nejvíce nenáviděných filmařů jednadvacátého století. Dokázal sehnat peníze, měl ambice, rval se s kritiky v ringu a uměl využít zákona tak, že mu ve výsledku mohlo být prakticky úplně jedno, že natočí propadák. Dostal do ruky prvotřídní herce a dokonale je zesměšnil. A co je nejhorší – byl aktivní a ročně chrlil klidně několik absolutních hovadin. Když ale v kinech propadlo i jeho fantasy Ve jménu krále, do něhož se nacpalo šedesát milionů dolarů, začalo to jít s Bollem z kopce.

A dnes už můžeme s klidem v duši říct, že od něho máme klid. Jeho novým filmem totiž bude horor s názvem The Storm, v němž rodina na své farmě poskytne dočasný azyl podivnému cizinci, když venku zuří strašlivá bouře. Brzy se však ukáže, že ty pravé problémy jsou teprve na cestě. A teď k obsazení. Luke Perry z Beverly Hills, Lauren Holly z Blbý a blbější a pár dalších bezvýznamných nicek. The Storm bude produkovat Brightlight Pictures, kde Boll natočil všechny své největší hity, což naznačuje, že v háji je nejen režisér, ale celé studio. Vypadá to tedy, že od Uwe Bolla nám už nic nehrozí a peníze na další prznění počítačových her jen tak nedostane. Takže jeho vysněného Grand Theft Auto, o němž nedávno mluvil, se nejspíš nikdy nedočkáme. Teď už jen zbývá čekat, kdo na uvolněný trůn nejhoršího režiséra dosedne místo něho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace