Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipo(Stmí)vačka


ikona
imf
 

Nedopadlo to nejhůř kolegové. Teď přirozeně nemluvím za sebe, ale za ty, kdo se Stmívání nebáli napálit někam k 70 milionům a spoléhat na všechny dívky a dívenky světa. A spoustu ostatních, kteří by se samozřejmě mohli bránit, že do takto úzce vymezené kategorie nespadají. Marná diskuze, nicméně výsledky hovoří za vše - Stmívání spíše předznamenává úsvit fanouškovských filmů a producenti teď budou lovit bestsellery ještě vehementněji. Jednou za čas to přece vždycky vyjít musí. Ve stínu teen velehitu se procentuálně bořil jak James Bond, tak animovaný superčoklík Bolt. Kdo tentokrát rozdával tipy, musel vsadit na zkušenosti a rozvahu. Nejlépe se to podařilo uderencovi, který s 85% přesprintoval všechny ostatní. On i druhý minakr přitom patří někam do čtvrté desítky v sezónním hodnocení. Tady vidíte, že i ze zadních pozic se dá přesně střílet na terč. 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY 

Stovkaře u Stmívání nenajdeme ale shodných 99,4% si odnášejí minakr, P1tr, Toren a ZkuKol. Značný propad nové bondovky předvídal KarelR (95,5) a Boltovi nakonec nejlépe nedůvěřoval Jhershaw (99,2). Druhý Madagaskar se propadl o více než polovinu, což je suma u animáků málokdy vídaná. Liuka (99,4) to zjevně moc nepřekvapilo, stejně jako mírný propad Role Models (opět Liuk, tentokrát za 98,6%). Škoda že mizerně tipnutý Bolt ho odsunul až na 53. pozici a celkově až do páté desítky.

Kdo se vyhřívá na příčkách nejvyšších? Psema nadprůměrným výsledkem (17. z 59.) jistí první pozici, ale qualkalim se k němu jistojistě blíží (rozdíl v úspěšnosti stávajícího kola by mu už příště skoro stačil k rozhodujícímu útoku). Luc44 tentokrát trochu zaváhal a musí leštit bronz, ale to nic nemění na tom, že první pětka je napresovaná v jednom procentu a první desítka v plus mínus dvou. Nic tedy není rozhodnuto a zuby si jistě brousí i dashiva nebo The Joker. Pánové se tentokrát prohodili, vysoká čísla u Stmívání dovolovala celkem značný desetinkový rozdíl, díky kterému si na úkor osmého Silence polepšili wrestling (o jedno) a Cival (o dvě místa, největší růst v rámci Top Tenu). Z desítky na přece jen jistější devítku se pošoupnul Toren a žebříček nám zas na chvíli navštíví Rastr. A možná tam časem zavítá i cabal, který s aktuální formou šplhá vzhůru. Tentokrát o tři pozice. Určitě se to nelíbí siddovi, který z příjemné osmičky klesnul na nešťastnou třináctku. Není divu, až do 35. pozice v rámci celkového pořadí je jediným, komu toto kolo zkazilo průměr. Největším procentuálním skokanem je samozřejmě uderenec, který si polepšil o více než tři procenta. 

Do konce sezóny a Vánoc zbývá ještě pět kol, takže masírujte svaly a už pomalu sázejte, kdo to celé vyhraje. Teď nás čeká tučné Díkuvzdání, které se tipuje od středy do neděle (uzávěrka vašich tipů je už dnes o půlnoci!) a mohlo by vám trochu zacuchat nervy. Ale to není nic proti tomu, co nastane v následujících týdnech. Chirurgická práce, holenkové. Kdo nesnese teplo, ať zmizí z kuchyně. Ostatní se mohou smažit až do posledního okamžiku. Jen jeden ale bude do zlatova. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace