Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie si zase zahrává


ikona
Mr. Hlad
jackie chan
 

Jackie Chan je sice legenda a jeho filmy a především kaskadérské kousky ovlivnily celý akční žánr, ale čas dožene každého. A Chan prošvihl okamžik, kdy mohl odejít se ctí a všem se z domova vysmívat a radit. Namísto toho od New Police Story točí přinejlepším průměrné filmy, které se – pro Jackieho dobro – nesmí porovnávat s jeho starší tvorbou. Teď však riskuje, že ztratí i ty nejvěrnější fanoušky. Před pár lety si měl zahrát v rodinné komedii Ochránce a měl se zde starat o bandu dětí a bránit je proti špiónům. Studio se ale rozhodlo, že raději zničí akční kariéru Vinu Dieselovi, Chanovi se však nejspíš nápad s agenty a prťaty líbí, a tak chystá vlastní a v podstatě úplně stejný film. Nejspíš to ale bude ještě o něco horší.

V akční komedii The Spy Next Door si zahraje chlapíka, kterého sousedka požádá, aby jí pohlídal potomky. Během jeho „hlídky“ ale jedno z dětí stáhne do svého počítače tajný kód a Jackie najednou musí celou rodinu bránit proti agentům CIA i ruské konkurenci. Originalita zase někde v rohu trpí vedle fanouška akčních filmů. S Jackiem si navíc zahrají parádní zoufalci. Amber Valletta je sice poměrně sympatická, ale hrát moc neumí, George Lopez naposledy daboval čivavu a Billy Ray Cyrus je otcem hudebního moru jménem Hannah Montana. K tomu všemu si připočtěte režiséra Briana Levanta, jehož nejlepším filmem jsou Flinstoneovi. Možná by bylo lepší předstírat, že Jackie Chan v roce 2008 zemřel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace