Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat komediálních obrů


ikona
Mr. Hlad
ben stillereddie murphyrobert de niro
 

Ben Stiller si díky Tropické bouři u fanoušků zase zlepšil renomé a velmi nepovedená romantická komedie Těsně vedle je už téměř zapomenuta. Přesto si na jeho pozici komediální hvězdy číslo jedna brousí zuby až příliš mnoho konkurentů. Parta okolo Judda Apatowa vydělává velké peníze při malých rozpočtech a Seth Rogen je nejspíš workoholik, protože filmů s rokem výroby 2008 má ve své filmografii rovnou sedm. Někdy jde sice jen o cameo nebo dabing v animácích, ale Rogen zkrátka ví, jak o sobě dát vědět. A Stiller musí o svou pozici bojovat. Logicky se tedy začínají hýbat ledy u jeho nejvýdělečnější série Fotr je lotr. Trojka by se měla jmenovat Little Fockers a už podle názvu je jasné, že se rodina hlavního hrdiny bude muset vypořádat i s potomky. Nedávno se potvrdilo, že se vrátí Robert De Niro a Dustin Hoffman s Barbrou Streisand si také nejspíš v diářích udělají na pár natáčecích týdnů volno.

Eddie Murphy se také rozhodl po propadáku Seznamte se s Davem vrátit se do známých vod a chystá trojku Zamilovaného profesora. Obě pekelně špatné komedie, v nichž si Murphy zahrál několik permanentně prdících postav, vydělaly slušné peníze, u trojky to ale zatím vypadá, že hlavní hvězda se bude podílet jen na scénáři a na režii. Těžko říct, který chudák si zahraje skupinu obézních a odporných afroameričanů, jejichž tělesné zvuky nepřipomínají nic člověku známého. Je možné, že Murphy se nakonec nechá ukecat a ke své roli se vrátí, protože Zamilovaný profesor by bez něj byla jen další supertrapná série. Takhle je to alespoň supertrapná série se slavným komikem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace