Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Verbinski HOSTuje


ikona
st39.6
 

Bioshock, Heavy Metal, někdy v budoucnu možná další Piráti z Karibiku ... Gore Verbinski má na pár let dopředu vystaráno, nic mu to ale nebrání v podepisování dalších projektů. O remaku korejského hitu Host už se mluví celkem dlouho, konkrétní rysy ale začne dostávat zřejmě až teď - poté, co se film rozhodl produkovat právě Verbinski. Bude to jeho producentská premiéra, učil se ale u mistra - na práci s Bruckheimerem se jistě nezapomíná. Host je katastrofický horor o monstru (narozeném v toxickém odpadu), které se jednoho dne rozhodne, že vyrazí na nákupy do města. Vymete chodníky, posbírá pár obětí a na pár měsíců se zase schová někde na skládce. Tedy alespoň si to příšerka myslela, unesla ale špatný pokrm - holčičku z chudé rodiny se totiž její příbuzní vydají hledat a monstru během hledání dají solidně na budku. Je to hodně zvláštní horor, který se místy snaží být tak dramatický, až je to nechtěně vtipné, v americké produkci ale bude určitě vypadat úplně jinak. Asie prostě dostává od Hollywoodu jeden pohlavek za druhým. Alespoň že ten Oldboy se Smithem nakonec nebude remake, ale film podle komiksu, který Oldboye inspiroval ... počkat, není to to samé?

Dnešní seriálová tečka vás moc nepotěší: Pushing Daisies bylo zrušeno. Tak si spravte náladu alespoň hudebním videem ze Ztracených.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace