Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Olyphant ve městě šílenců


ikona
Mr. Hlad
george romeroremake
 

Timothy Olyphant není špatný herec, ale zatím měl poměrně smůlu. V Hitmanovi se snažil, avšak takhle pitomý scénář by neustál ani Al Pacino a ve čtvrté Smrtonosné pasti zkrátka nebyl pro Bruce Willise úctyhodným soupeřem. Přesto je to sympaťák, jenž má jisté charisma a s pistolí v ruce nevypadá jako blbec. A takových herců je stále málo. Stejně jako například Thomas Jane ale stále ještě čeká na roli, která by mu pomohla jeho akční kariéru pořádně nastartovat. V březnu bude mít premiéru thriller A Perfect Getaway, kde si v režii Davida N. Twohyho zahraje s Millou Jovovich, a teď se ještě navíc upsal k remaku The Crazies.

Tady si zahraje šerifa, jenž se v malém městečku musí vypořádat s únikem chemikálie, díky níž se z obyčejných lidí stávají nemyslící zvířata, která netouží po ničem jiném než je destrukce, anarchie a vraždění. Původní verzi natočil v roce 1973 George A. Romero a ačkoliv není tak slavná jako jeho zombie sága, mezi fanoušky žánru se o ní mluví poměrně nadšeně. Novou verzi bude režírovat Breck Eisner, jenž se v roce 2005 fanouškům dobrodružných filmů předvedl velmi slušnou Saharou. Eisner je velký hororový fanda a dlouho se motal kolem remaku klasiky Netvor z černé laguny, takže ty správné geny pro žánr nejspíš má. The Crazies by se mělo začít natáčet už velmi brzy, protože tvůrci by svůj film rádi viděli v kinech již v září příštího roku. Tak teď už nezbývá než jen držet palce a doufat, že producenti na poslední chvíli nevyměknou a nenatočí další PG-13 horor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace