Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eastwood si vyzkouší horor


ikona
Mr. Hlad
clint eastwoodpeter morgansteven spielberg
 

Je to jen pár dní, co Clint Eastwood oznámil, že jeho dalším filmem bude životopis legendárního spisovatele Marka Twaina. Tedy jasně oscarová látka. Steven Spielberg teď ale přišel za bývalým Drsným Harrym s tím, že pro něj má další práci. A takovou, kterou si ještě nevyzkoušel. Eastwood si během své režisérské kariéry osahal téměř všechny žánry. Natočil pár westernů, zkušenosti má s akčními filmy i s romancemi, podíval se do vesmíru i na bitevní pole a bez problémů zvládá i dramata, na něž slyší akademici. Ještě nikdy ale nenatočil čistokrevný horor. A to by se mělo změnit díky Hereafter.

Film, který bude v Dreamworks vznikat pod záštitou samotného Stevena Spielberga, by měl být podobný Šestému smyslu, takže žádného dvoumetrového burana nahanějícího s kotoučovou pilou polonahé teenagerky někde na americkém venkově nečekejte. Scénář Hereafter napsal Peter Morgan, jenž je zodpovědný za Královnu a brzy se do kin dostane i jeho hodně ambiciózní politické drama Duel Frost/Nixon. Eastwood sice s hororovým žánrem žádné zkušenosti nemá, pokud tedy nepočítáme jeho režijní debut Zahrajte mi „MISTY,“ kde si to jako rozhlasový DJ musel vyříkat s jednou hodně otravnou obdivovatelkou. I tak to byl ale spíše psychologický thriller než klasický horor. Hereafter by se nemělo začít natáčet v nejbližší době, avšak fakt, že letos má Eastwood v kinech hned dva filmy, naznačuje, že bychom se prvního hororu z rukou téhle herecké a režisérské legendy přeci jenom mohli dočkat dřív, než bychom čekali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace