Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vězeňská vzpoura A+


ikona
Mr. Hlad
francis lawrencenicolas cage
 

Většina ze čtenářů MovieZone nejspíš na vlastní kůži neokusila kvality českého vězeňství a nejspíš je to dobře. Málokdo by chtěl trávit svůj volný čas v prťavé cele, nechat se amatérsky tetovat a zjistit, co je pravdy na onom mýtickém podávání mýdla ve sprchách. Přesto jsou filmy z vězeňského prostředí poměrně oblíbené. Zvlášť, když se v tom vězení něco kardinálně pokazí. Jako třeba v roce 1987, kdy se v Atlantě naštvalo poměrně hodně muklů a během chvíle se v kriminále stačili zabarikádovat a pojistit si zájem médií a vlády tím, že si vzali stovku rukojmích, především tedy zaměstnance onoho nápravného zařízení. Celá situace byla natolik závažná, že se s ní nedokázali vyrovnat ani profesionální vyjednavači z FBI. A tak padlo rozhodnutí, že se do obléhání zapojí samotná Delta Force.

Filmová verze těchto událostí, kterou píše mimo jiné autor knižní předlohy válečné pecky Černý jestřáb sestřelen, zatím ještě nemá svůj název, ale zato má možná režiséra. Tím by mohl být Francis Lawrence, který v Constantinovi a Já, legenda ukázal, že točit umí opravdu parádně (jen ten scénář u jeho druhého filmu trochu váznul). Lawrence ale údajně momentálně pracuje na cirkusovém dramatu z dob hospodářské recese Water for Elephants, tak uvidíme, kdy si najde čas na návštěvu vězení. Do té doby se můžeme těšit snad jen na Nicolase Cage v roli na doživotí odsouzeného zločince Karla Rixe (cool jméno), jenž bude v režii Johna Carpentera zachraňovat během vězeňské vzpoury guvernérova syna v The Riot.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace