Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podruhé Zakázaná planeta


ikona
Mr. Hlad
j. michael straczynskiremake
 

Remakovat se může všechno a když už dochází evropské a asijské filmy, je nutné sáhnout k divokým padesátým létům, kdy science fiction prožívalo svůj zlatý věk. Jedním z nejslavnějších filmů téhle doby byla bezpochyby Zakázaná planeta a právě ta se v nejbližších letech nejspíš dočká moderního kabátu. Příběh skupiny astronautů, kteří na začátku dvacátého třetího století pátrají po neúspěšné expedici na daleké planetě, dnes možná působí trošku směšně, ale stále má svoje kouzlo. Šílený vědec, jeho půvabná dcera, legendární robot a na svou dobu působivé triky udělali spolu s naivní atmosférou z filmu postupně kult.

Jeho novou verzi se teď rozhodl přenést na plátno J. Michael Straczynski. Tomu se v poslední době hodně daří. Ještě nedávno byl jen „tím comicsovým scénáristou, co vymyslel Babylon 5,“ ale teď napsal pro Clinta Eastwooda jeho novinku Výměna, spolupracuje s bratry Wachowskými na akci Ninja Assassin a v neposlední řadě se pořád mluví i o dramatu They Marched Into Sunlight, které by měl režírovat Paul Greengrass. Straczynski zkrátka v poslední době pracuje na samých zajímavých projektech a navíc se nebojí dělat si věci po svém a minimálně u fanoušků comicsů si vydobyl velmi slušnou reputaci. Problém je ale v tom, že Zakázaná planeta je scifi. Teď se tedy bude čekat na to, jak dopadnou v kinech Keanu Reeves a jeho obří robot ve Dni, kdy se zastavila Země. Tenhle žánr zkrátka poslední dobou netáhne a remake padesát let starého filmu se také bude do výroby dostávat nejspíš poměrně obtížně. Ale už jen kvůli tomu cameu Leslieho Nielsena by to určitě stálo za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace