Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Zakraceně!


ikona
imf
 

Něco takového se mi vydralo z úst, když jsem zjistil, že je dvě minuty po uzávěrce minulého kola. Ve skutečnosti za to dílem může Cival, dílem moje liknavost a pak asi dalších tisíc faktorů. Výsledkem ale bylo, že jsem si nemohl vsadit na Zaca Efrona a jeho "crew", a to zrovna v kole, kde padly hned čtyři devadesátky. Ano, popcorn je zpátky a cpe to do diváků pod tlakem. Dneska muzikál, zítra porno, pozítří záchrana světa v podání pana Bonda. S tipováním desetimilionových tržeb se hned dostáváme do oblasti vyšších procent a všem je moc dobře. Když teda stihnou tipovat. :)

Ale dost o mém neštěstí a Disneyho nadvládě nad teen světem. Nejlépe se zadařilo wrestlingovi (91,2), takže se po minulém výpadku znovu dostal do Top 10. Další devadesátky patřily minakrovi, Jardovi59, Psemovi nebo cabalovi. I na dalších místech bylo celkem veselo, což samozřejmě míchalo kartami. Ze 64 hlasujících Zaca nejlépe odhadnul killerzeli (byli tu ovšem lidé, kteří mu prorokovali až dvojnásobné tržby :). U Saw se našlo hned několik velmi přesných tipů, ale do černočerné stovky se trefil jen b1aster. Silence a Sublog pro změnu vytřískali maximum z Maxe Paynea. Tady se vyplatí říct, že jedenáctý qualkalim měl vynikající výsledky navzdory netipnutému Payneovi. Všechny ostatní tipy má ve vysokých devadesátkách. Štestí v neštěstí. Stovky zhusta padaly i u Čivavy (Psema, cabal, Luc44), takže se lámal chleba hlavně na policejní Pride&Glory, ze které mnozí odešli s nulou. Ne tak Cival, kterému naštvaný Norton přinesl 98,4 procenta.

 

Teď samozřejmě musíme přistoupit k našemu drolenému pečivu. Kdo si to spočítal předem, může mě zkontrolovat, ostatní žasněte: Na prvních třech místech se nic nemění. I když Luc44 "trochu" zaváhal, spolu s Psemou a Silencem si připsali slušná procenta k dobru. Hodně si pomohl rastr (4. o tři nahoru), qualkalim (5. o pět míst nahoru) a již zmíněný wrestling (7. o šest míst nahoru), ke kterému se shora blíží další zmalovaný klaun, The Joker. Klesali Toren a dashiva, nicméně se pořád ještě drží na hraně žebříčku, ze kterého např. vypadl Mariano, ale s novým kondičním trenérem ho navštívil Cival a mocně se do něj vrací třeba cabal (o třináct pozic dopředu!). Všeobecně se dá říct, že kdo mohl, ten si polepšil. Musíme doufat, že příště tomu bude zrovna tak. Pusťte si nějaký soundtrack, zapojte závity do správných zdířek a když už v tom budete, nezapomínejte ani na listopadovou Tipovačku. Její uzávěrka je 2. listopadu a je to další šance, jak si srazit v tomhle speciálu procenta zas o něco blíž k nule. I když mi něco napovídá, že tentokrát se bude i tady vylepšovat, přece jenom jsou tam samé hitovky. A když teenageři dají, tak Stmívání típne Muzikál jako právě odhozenou cigaretu. Vy místo típání tipujte. Teď hned. Ať to neprošvihnete jako někdo. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace