Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pošťák Brody


ikona
Mr. Hlad
adrien brodyhighlanderrussell mulcahywanted
 

Jason Statham sice jako Kurýr převážel bankovní lupiče, sexy Číňanky, milionářské děti i smrtící viry, ale vypadá to, že i tak nějaké zakázky musí odmítat. Zatímco příští měsíc bude dřít někde na Ukrajině a spolucestující mu bude dělat zrzavá východoevropanka, v Hollywoodu mu roste konkurence. Konkrétně Adrien Brody. Ten si totiž v nové akční pecce s názvem The Courier (čeští překladatelé s tím nejspíš budou mít díky Stathamovi problém) zahraje něco jako soukromého pošťáka, jehož úkolem je doručovat zásilky mezi gangstery. I v tomhle oboru je ale konkurence a když si ho na jednu takovou obyčejnou práci najme nepolapitelný mafián, drsný pošťák zjistí, že mu najednou jde po krku nejen konkurence, ale i zkorumpovaná policie.

Scénář k The Courier teď kutí Michael Brandt a Derek Haas, kteří jsou zodpovědní za akční vypalovačku Wanted, avšak přiznejme si to – tam zrovna geniální scénář nebyl. Na druhou stranu režisér Russell Mulcahy má dost zkušeností a v poslední době se mu začíná po slabších letech i docela dařit. Jeho Highlander patří mezi klasiku a třetí díl série Resident Evil se také docela povedl. Mulcahy teď točí detektivku s lákavým názvem Give `em Hell, Malone, ale hned potom se vrhne přímo do tohohle pošťáckého thrilleru. Otázka je, jak bude vypadat oscarový Adrien Brody v akčním filmu. Ten člověk by měl hodně přibrat, protože vypadá jako válečný zajatec.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace