Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Uletěly vám včely?


ikona
imf
 

Nebyli jste jediní, ale měli jste dvojnásobnou smůlu, protože do žebříčku se proti všem očekáváním vrátil i Shia s Okem dravce. Je až s podivem, že dvojice na čele tohoto kola (Psema a qualkalim, určitě ty procenta vyvěštili z popcornového lógru) sáhnula k hranici 74 procent (74,71 a 74,41). V letní sezóně bychom to považovali za průměrný výsledek, v té podzimní se jedná o výkon hodný obdivu.

Z celkem 66 hlasujících nejlépe tipnul nedomrlého Maxe Payne hráč jménem Revan, slábnoucí Čivavu vyvenčili fyxa a Sublog. Charlotte nejlépe odhadla návrat včel do Ameriky (96,2... spousta lidí se ani neodvážila je do žebříčku zahrnout), dashiva a depkoman pro změnu fandili Oliveru Stoneovi (oba 99 procent). A Shiu neměl nikdo. Určitě se na nás teď zlobí a rotuje... ve svém křesle vykládaném tisícidolarovkami. Kdo je však opravdovým vítězem u nás, i když jen prozatimním.

Psemovi a qualkalimovi dobré výsledky jednoznačně pomohly. První jedi vystřelil na první místo a druhý obsadil desátou pozici. Mají ten žebříček hezky pojištěný z obou stran, čerchmanti. Stěžovat si nemůže ani Silence, vynikající kolo ho poslalo na stříbrnou pozici, což z něj dělá jednoho z těch vyvolených, kteří obhajují dobré posty z první sezóny. Ano, u některých můžeme říct, že to nebyla náhoda. Patří k nim jistě i Mariano (6.) a The Joker (vynechávka se mu vyplatila... posun o šest míst nahoru), ale nesmíme zapomínat na maníky ve formě - Luc44 sice o jedno místo klesnul a Rastr zaznamenal sešup hned o šest pozic (ze zlaté!), ale po takhle drsném kole se ostatně daly čekat velké změny. Nejen qualkalim vtrhnul do žebříčku ze zadních pozic. Najednou máme na pětce Torena, z osmičky se usmívá dashiva a na devítku zaplul sidda

Staré známé firmy, kterým ale muselo pár hráčů uhnout (Cival o šest dolů, nekompromisně po minulém prvenství, fide dokonce o devět, klesal z prostředka Top Tenu). Rekordním padákem je Popluh (o 18 míst), ale hodně lidí příjemně stoupalo. Příští kolo jistě přinese další překvapení, podzim je nemilosrdný, ale všem měří stejným metrem. Takže pogratulujte vítězům, nasypte si popel na hlavu (pokud jste na tom podobně jako já) a ať už jste na cestě k odtipování víkendu a také listopadové soutěže (ta říjnová asi pár lidí pošle do červených čísel :). Show must go on. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace