Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Ratnera s mečem...


ikona
imf
brett ratnerconan
 

Přesně tak vyzbrojení fanoušci zřejmě budou klepat na dveře Ratnerova domu, který kdysi v rámci populární televizní show Punk'd "zapálil" Hugh Jackman. Tentokrát už to možná nebude jen jako. Vztyčené pěsti se objevovaly už ve chvíli, kdy měl Ratner zadaptovat úspěšnou videoherní sérii God of War, ale teď je to osobní. Ratner prý bude režírovat remake Barbara Conana. S jeho ochotou, která nahnala do produkce i dlouhá léta odkládanou čtyřku Policajta v Beverly Hills, se můžeme návratu slavného válečníka reálně obávat. Možná už někdy v letech 2010-2011.

Film by měl stát zhruba 100 milionů, disponovat eRkovým ratingem a zcela novým uchopením Howardovy předlohy. Jinými slovy, uvidíme zbrusu nové, ale přesto dost povědomé věci. Lionsgate ještě nehledala ideálního kandidáta do hlavní role (navzdory tomu, že plakát s Conanovou rukou už existuje pěkných pár měsíců), ale jestli se i do toho vloží Ratner, můžeme se začít obávat třeba... třeba Dominica Purcella, který hraje v Útěku z vězení, seriálu, jenž Ratnerovi-producentovi slušně vydělává. Tááák... a teď když jsem vás vystrašil, co kdybyste nadhodili pár svých tipů na nejlepšího Conana? Dwaynea Johnsona si přirozeně zabírám pro sebe. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace