Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válka o Meryl


ikona
Cival
alec baldwinmeryl streepnancy meyerssteve martin
 

Meryl Streep už dva měsíce křepčí v českých kinech. Drtivá většina populace z toho má druhé Vánoce a nebýt Nestydy, který o prvním víkendu přilákal do kin 74 tisíc diváků (jen šest českých filmů bylo úspěšnějších aneb s Vieweghem na věčné časy!), nejspíš by na prvním místě domácího kasovního žebříčku tancovala ještě další čtyři roky. Romantická Meryl zjevně táhne, což hodlá brzy potvrdit režisérka Nancy Meyers. O spojení nejslavnější žijící herečky s šikovnou režisérkou zamilovaných kýčů (Po čem ženy touží, Lepší pozdě nežli později, Prázdniny) jsme psali už před dvěma měsíci v jedné z castingových novinek. To ale ještě nebyla odtajněn název, zápletka a herecké obsazení dotvářel jen Alec Baldwin. Teď je vše jinak. Skoro vše.

Název: Nadále nespecifikován.

Příběh: Dva muži zápolí o jednu ženu (hádejte jakou :-).

Obsazení: Přibyl Steve Martin.

Ano, Nancy Meyers to s gerontofilními romantikami myslí zatraceně vážně a po párování Jacka Nicholsona s Diane Keaton uvolí k randění šedesátníka Steva Martina s devětapadesátiletou Meryl. Alec Baldwin tu bude za mladíka, vždyť teprve oslavil padesátku. Ale sarkasmus stranou – přiznám se, že tohle spojení mi přijde docela sympatické. Přeci jen všichni zúčastnění už mají to nejlepší za sebou, přitom právě v nedávných měsících jako by chytili druhou (třetí?) mízu. Meryl díky Mamma Mia, Alec zásluhou seriálu 30 Rock a Steve... ten se sice ztrapňuje v Růžovém panterovi, ale lidé ho za to žerou a platí mu (o co jiného v Hollywoodu jde), takže tu taky nebude za nějakou vykopávku. Navíc haštěřivá romantika zmíněné věkové kategorie bude v záplavě milostných příběhů o puberťácích, dvacátnících a třicátnících působit docela originálně.

Teď jen aby se tam nezpívalo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace