Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přes Murtaughovu mrtvolu!


ikona
imf
lethal weapon
 

"Jet Li je měl ve čtyřce poslat do pekla!"... zhruba takové komentáře provázejí další sequelovou novinku, tentokrát se týkající páté Smrtonosné zbraně. Ano, slyšeli jsme o tom už tolikrát, že to přestává být vtipné a Gibson s Gloverem stáhli studio o pořádný balík už kvůli čtyřce, tak proč bychom tomu měli věřit?

a) Mel Gibson musí někde brát peníze na další režijní počiny, b) podle jistých klepů chce Disney nabídnout Johnnymu Deppovi za čtvrté Piráty něco přes 50 milionů dolarů (předem!), c) teď anebo nikdy. Murtaugh nemůže svoje "Na tohle už jsem příliš starej" říkat donekonečna, ostatně fakt, že tentokrát se bude děj točit kolem nadcházející penze Martina Riggse, je sám o sobě výmluvný. Já osobně bych sitcomovou čtyřku bránil do posledního dechu, ale tohle už si nezasloužíme. Donner má sice na kontě oldschoolových 16 bloků, ale některé ikony je vážně lepší nechat spát. A když už, ať Gibson navalí Šíleného Maxe. 

A propo, Murtaughova syna má hrát Columbus Short. Tanečník, choreograf a rádoby herec. Jestli celá tahle zpráva není jen mediální taneček, tak ať mě trefí blesk. Nebo šlak. Jedno z toho určitě přijde, až to někdo šoupne do produkce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace