Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ve špatný čas, na špatném místě


ikona
imf
hollywood
 

Tak nám chtěj stávkovat, paní Millerová. V době kdy Amerikou cloumá největší krize za posledních X let, se SAG, sdružení hollywoodských herců, přihrávačů a komparsistů, že konečně přestane štěkat a někoho kousne. Resp. rozhodlo tak samotné vedení organizace, poté co znovu dostalo od producentů košem. Vzhledem k tomu, že zástupci studií už se nehodlají se zástupci herců ani bavit, přikročila zoufalá organizace k poslednímu možnému kroku. K autorizaci stávky.

Ne, nebojte se. Riziko stávky je relativně mizivé, protože k jejímu startu je třeba souhlas 75 procent členů SAG (celkem 120 tisíc lidí). A většina z nich bude mít hypotéky, drahá auta a náročné manželky. Uživit to všechno v době, kdy úvěry nerostou na stromech a kurz dolaru poletuje jako na houpačce, není žádná legrace a za pochodování po asfaltu nikdo hercům platit nebude. Na druhou stranu se je producenti snaží "zazdít" v době, kdy fenomén internetu skutečně nabírá na obrátkách. Jeden by s nimi skoro až soucítil, jenže chce vidět všechny ty super filmy, co se chystají napřesrok do kin. A taky ví, že producenti mají momentálně trumfy na své straně, takže je to celé jen hra na to, kdo dřív uhne do škarpy. Herci jedou na tříkolce, producenti v buldozeru. Chce si někdo tipnout, jak to dopadne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace