Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sam vystrašil Kate i Igora


ikona
Cival
tržby
 

Čtyři outsideři, ale jeden z nich si s coenovskou komedií Po přečtení spalte přeci jen poradil. Přestože ta si vydělala dalších 11 milionů (při propadu o 41%). Na Coeny ale vyzráli Samuel L. Jackson jako zlobivý polda, Patrick Wilson jako jeho nevinný soused a Neil LaBute jako režisér jejich thrilleru Lakeview Terrace. Ten byl nasazen do dvou a půl tisícovek kin a i přes záporné recenze o víkendu utržil 15 milionů dolarů. Pro thriller s dvacetimilionovým rozpočtem to je velmi pozitivní start.

Další novinky už tak úžasně nedopadly. Jednoznačně zklamala Kamarádova holka, romantická komedie s eRkovým ratingem, v níž si Kate Hudson vybírá mezi Jasonem Biggsem a Danem Cookem. Na Kate v lovestories se chodí vytrvale už pěkných pár let, její protihráč Dane Cook je na vzestupu, takže výsledných 8,3 milionů muselo studio zklamat. I pro přisprostlou romanci, na níž nemůžou nejmladší teenageři, to je jednoduše málo.

Ještě o pár stovek tisíc dolarů míň získal Igor. Čistých osm milionů vyneslo tenhle podvyživený animák na čtvrté místo. Konkurence se mu za to může posmívat, protože Pixarovky nebo pohádky od DreamWorks vydělávají obvykle padesátinásobek, už po trailerech ale nešlo od tohohle „béčka“ čekat víc.

Na dalších místech setrvaly premiéry z minulého týdne. Pátý thriller Righteous Kill spadl o 53%, šesté melodrama Family That Preys rovnou o 57%, oba tituly mají přitom na kontě shodně 28 milionů po deseti dnech v distribuci. Sedmé Ženy přidaly na účet dalších pět milionů, ze stejné kóty odstartovala i poslední novinka týdne, komedie Město duchů. Slavný scenárista David Koepp v ní režíruje Rickyho Gervaise a Grega Kinneara, tedy hvězdy nižší svítivosti. Není divu, že se tahle dialogová duchařina, pořízená za dvacet milionů dolarů, nedokáže z amerických kin zaplatit.

Top ten uzavírá Temný rytíř a Domácí mazlíček. Oba z něj ale za týden spadnou, čeká nás totiž víkend s pekelně silným Okem dravce, nadějným válečným dramatem Miracle at st. Anna a romancí Noci v Rodanthe. Shia bude zas jednou vládnout všem!

Kompletní výsledky tu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace