Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock a vesmírní Piráti?


ikona
Cival
the rock
 

Svalovci v Hollywoodu to mají zatraceně těžké. Na akčňárny se nechodí, naopak dementní komedie s caparty vydělávají s naprostou jistotou. Co s tím? Buď se můžete zkusit tvářit cool jako Vin Diesel, dál si šlapat cestu přes filmový testosteron... a spolehlivě tím zabít svou kariéru. Anebo to můžete zkusit jako Dwayne „The Rock“ Johnson...

Charismatický wrestler po sérii neúspěchů zabodoval s vězeňským dramatem Gang v útoku, a pak těžce vydělal díky disneyovské komedii Plán hry, v níž hraje amerického fotbalistu s malou dcerkou. Na rozdíl od svých kolegů nezačal Rock po jednom hitu dělat ramena, naopak rozhodl se dál těžit z důvěry producentů a pro Disneyho odtočit ještě pár nezávazných rodinných komedií.

Nadpřirozená akčně-dobrodružná komedie Race to Witch Mountain už je ve fázi postprodukce a vyhlíží svou březnovou premiéru. Ve studiu zjevně panuje spokojenost, protože Rock hned kývl na další spolupráci se stejným produkčním týmem. Projekt s pracovním názvem Tomorrowland vychází ze stejnojmenné atrakce v Disneylandu a má Rocka znovu vtáhnout do dobrodružné podívané pro celou rodinu. Tentokrát z vesmíru. Že vám tahle geneze něco připomíná? Správně. Podobným způsobem byl počat nejen strašidelný Strašidelný dům Eddie Murphyho, ale hlavně superúspěšní Piráti z Karibiku. Rock se tak bude prohánět přinejmenším hodně atraktivními kulisami. Má proto čím dál tím větší šanci stát se sympaťákem z připitomělých dobrodružných blbinek, které diváky zajímají (tak trochu jako Brendan Fraser).

Nebuďme naivní - pro svalouše to je jediný způsob, jak se udržet v první nebo druhé hollywoodské lize. A když Rocka filmaři vženou i do nějaké té akční scény, bude to milejší pohled než na obal béčkového DVD na pultech videopůjčovny. Nebo ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace