Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vykopávka Nicole Kidman


ikona
Mr. Hlad
indiana jonesnicole kidman
 

Nicole Kidman sice patří mezi hereckou špičku a na její Austrálii se v redakci těšíme úplně všichni, ale fakt, že její jméno moc diváků do kina nepřitáhne, je bohužel nepopiratelný. Zlatý kompas byl minimálně v USA propadák, Invaze na tom byla ještě hůř a ostatní filmy z poslední doby byly buď stoprocentně umělecky ambiciózní nebo se tak alespoň pokoušely tvářit. Nicole Kidman zkrátka i přes svůj talent žádnou továrnou na dolary není. Ale evidentně by jí být chtěla. V minulosti si například měla zahrát u Davida Finchera, ale zranění její účast v Úkrytu bohužel nedovolilo. Pan a paní Smithovi se jí zase nevešlo do diáře, ale alespoň se ještě před natáčením seznámila se scénáristou Simonem Kinbergem. A to se jí teď bude hodit.

Právě Simon Kinberg už nějaký ten rok chystá pro Nicole Kidman (a pochopitelně pro možná už trošku naštvané producenty) „divácky atraktivnější scénář.“ Ten sice zatím nemá žádný název, ale podle všeho půjde o dobrodružnou podívanou, ve které by úžasný archeologický objev rozpoutal hotové šílenství, při kterém se obyčejní páprdové z muzea dost možná hodně zapotí. Kinberg se nesnaží skrývat fakt, že půjde o variaci na Indiana Jonese. Dokonce se tím hrdě chlubí a tvrdí, že by rád udělal pro žánr dobrodružných filmů to, co trilogie o agentu Bournovi provedla Bondovkám. Na člověka podepsaného pod druhým xXx a Jumperem jsou to hodně silná slova, ale podobné téma stále u diváků letí a jestli dostane Nicole Kidman k ruce nějakého schopného parťáka a za kameru zasedne člověk, který se nebude bát trochu se do toho obout, mohlo by to být nakonec docela fajn. Ale taky by nás mohla potkat znova třetí Mumie...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace