Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolu, pijeme kolu...


ikona
imf
James Bond
 

...s Bondem u jednoho stolu. Je víkend, Quantum of Solace je daleko a jistě vezmete zavděk nějakým tím product placementem, ehm, chtěl jsem říci osvěžením. Reklamu na speciální 007 edici populární Coca Coly Zero (všimněte si vzorku na láhvi, typické zatočení známé z úvodní sekvence Bondova výstřelu - v Casinu chyběla, tentokrát se vrátí na své místo) vám pouštíme hlavně proto, že a) je super, b) máme rádi Zero, c) obsahuje instrumentální riff z připravované úvodní písně od Jacka Whitea a Alicie Keys (oficiálně první duet v bondovské sérii. Ukázku najdete zde. Vypadá stejně ujetě jako úvodní titulky většiny bondovek.


Bondovských reklam byly natočeny stovky, ale my vybíráme jen pár opravdu stylových. Sean Connery si např. 007 image užívá dodnes a v Citroenu C5 dokonce mládne. To Roger Moore byl proti němu úplný mlíčňák. Na Lazenbyho jsme bohužel nic nevyhrabali, ale Timothy Dalton na to šel stylově, v reklamě na cigarety Lark. Pierce Brosnan už si přízně tabákových koncernů příliš neužil, Zlaté oko Bonda oficiálně zbavilo povolení kouřit. Reklama na VISA karty je nicméně velmi povedená (všimněte si jeho partnerky!). To Craigova reklama na Heineken se nás snaží přesvědčit o tom, že v Černé hoře se mluví česky. :) Máte také nějakou oblíbenou? Hlavně neříkejte, že tu na prací prášek. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace