Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Těšíte se na šestého Pottera?


ikona
imf
harry potter
 

Vychutnejte si to. Kvůli rozhodnutí warneráckých nažehlenců se totiž budete těšit o pěkných pár měsíců déle. Harry se měl vrátit už letos v listopadu, ale Warneři si zřejmě usmysleli, že Temný rytíř jim dostatečně vydělal a prémie jsou zajištěny. Takže proč vlastně nevypustit dospívajícího kouzelníčka mezi letní trháky roku 2009? Jako by tam už nebylo plno. Abyste to měli černé na bílém: Z 21. listopadu 2008 na 17. července 2009.


Je to zjevná reakce na zlé jazyky (taky jsme se k nim před časem připojili), které šeptaly o tom, že Warneři toho na příští léto moc neuvařili. Vlastně jenom toho čtvrtého Terminátora, který se bude bez Arnieho propagovat o poznání hůř. Všechny ostatní důležité projekty (Watchmen, Ninja Assassin) by mohly komerčně pohořet a myslím si, že letošní výprask jménem Speed Racer Warnery učí pokoře. Snad i proto tahle čarodějnická sázka na jistotu putuje napříč kalendářem. Fandové teď probrečí víkend, ale v pondělí bude zase dobře. Jestli si někdo oddechnul, byl to Bond, který startoval až nebezpečně blízko a tak hrozilo, že plakáty Daniela Craiga, rozvěšené po celém Londýně, budou v noci strhávány rozjívenými potterofily. :)

Šestý Potter ale není jediným britským artiklem s nímž mají Warneři těžkou hlavu. První projekce Ritchieho Rocknrolly byly sice velmi pozitivní, ale zároveň se od producentů i publika ozývají hlasy, že je to příliš "britské" a na americkém trhu nad tím budou lidé ohrnovat nos. Warneři mají ve smlouvě povinnost uvést snímek alespoň do osmi set kin a teď hledají způsob, jak se zbavit žhavého uhlíku. Přemýšlí se mj. o tom, že distribuční práva odkoupí některé z konkurenčních studií a Warneři si nechají jen zlomkový podíl. Budou podobné obštrukce i s adaptací Sherlocka Holmese? Když si Ritchie potřásal rukama se zástupcem studia, pravděpodobně netušil, jak rychle bude hozen přes palubu. A možná se ho Warneři zbavují i proto, že jeho manželství s Madonnou zrovna neklape a plní stránky bulváru se stejnou vervou jako kdysi Cruiseovo gaučové rodeo. Důležité nicméně je, aby se ten film dostal do kin. K čertu s Potterem, raději si ho ještě třikrát dokolečka přečtěte... Ritchie potřebuje hit, jestli má ještě do konce kariéry natočit dva, tři Podfu(c)ky... a nemluvím jen za sebe, když říkám, že by se mi to sakra líbilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace