Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reeves jako Bebop?


ikona
imf
animekeanu reeves
 

Ve Speed Racerovi si nakonec nezahrál, ale teď má Keanu Reeves v merku jinou anime klasiku. Zná jí i Tonda od Bartáčků a dokonce tu k ní máme profil, který jsem nepsal já (!). Intergalaktický lovec odměn Spike Spiegel v seriálu Cowboy Bebop totiž učaroval i Mr. Hladovi. A tisícům dalších Evropanů, možná i proto, že není tak agresivně japonský a vyskytuje se dokonce i v českých videopůjčovnách (celovečerní přídavek Knockin' on Heaven's Door). Na první pohled se zdá, že zadaptovat Bebopa je snažší, než zkoušet před kamery dotáhnout Akiru nebo Dragonball, ale stačí se mrknout už na úvodní znělku. Tuhle atmosféru v hollywoodském ateliéru na první pokus neuvaříte ani s Vyvoleným v čele. A navíc si už vrásky udělaly v Reevesově tváří hnízdo a... a vůbec, jakkoliv mě zmínka o Spikeovi rozněžnila, každá další myšlenka na celovečerní film mě vrací na pokojovou teplotu.

Adaptace zmíněného dlouhometrážního "odkolku" by ale možná prošla a pokud Reevesovi nebudou na hlavě vyrábět megaafro a seženou režiséra, který viděl alespoň dva díly předlohy, mohl bych se toho zkusit... dotknout. Připouštím, že Reevesův prkenný výraz mi na Spikea sedí a jediné výhrady mám k věku. A k tomu, že to bude hrané a všechny ty splašené křivky najednou někdo vyžehlí. A vysvětlete mi, kdo bude hrát Faye Valentine? Prsatá Japonka v oblečení, které nemůže na žádném živém tvorovi vypadat dobře a přesto skvěle funguje v animovaném pojetí. Vidím tolik otazníků... a vedle nich tolik lákadel. Vzpomínáte na ten díl, ve kterém... a sakra... jsem fanboy. Momentálně nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ale vzhledem k tomu, že Foxové chtějí mít tenhle film v roce 2010 v kinech, už brzy se dozvíme víc. Snad to nevyvrcholí ve screenshoty á la Dragonball. Za ty by vážně měl jít někdo sedět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace