Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Raimi u Disneyho?


ikona
imf
disneysam raimi
 

Míval rád rozpustilé horory, mrazivá dramata, baseballové filmy a comicsy. Byl to geek jako poleno. A pak natočil tři Spider-Many. Ten poslední byl až do příchodu nového Batmana nejlépe "sypajícím" comicsovým titulem. A taky jedním z nejnenáviděnějších. Teď marně čekáme, až se Raimi rekultivuje u hororového fláku Drag Me to Hell (už teď se těšíme na cameo Bruce Campbella), který nás ale popravdě až tak moc nevzrušuje. U Sama zkrátka nastalo to co u všech velkých režisérů po vlažně přijatém trháku. Peter Jackson se z King Konga vzpamatovává dodnes (hodně mu pomohla hobití mast :), Sam Raimi se teď odjel léčit k Disneymu. Hodlá tam na zakázku vyrobit "další Školu superhrdinů". Film se bude jmenovat The Transplants a jeho scénář sepsali autoři Bulšitu. Jestli je tohle slibovaný comeback, tak jsem si pravděpodobně spletl dveře.

Scénář prý obsahuje nějaké caparty, kterým jsou implantovány superschopnosti, ale abych pravdu řekl... vůbec mě to nezajímá! Z nápadu měl být původně comics, ale když ho těm dvěma výtečníkům nikdo nechtěl vydat (v poslední době jim skartovali i scénář k remaku Pomsty šprtů), rozhodli se ho prodat jako filmový scénář. A Disney po něm hned skočil, což je nemilé, protože přímý sequel ke Škole superhrdinů nebo Úžasňákovým by bodnul mnohem víc. O tom že disponuje trochu smysluplnější zápletkou ani nemluvě. Sam Raimi sice může mnohé zachránit, ale pořád mi nejde do hlavy, proč se vůbec do něčeho podobného pustil. Že by tučný šek, který vydláždí cestu k dalšímu levnému, ale stopro nezávislému hororu s ratingem podle Samova gusta? Pokud je to tak, možná Raimi kývne i na čtvrtého Spideyho. Jen aby pak nemusel chodit kanálama...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace