Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformeří záporák


ikona
imf
transformers
 

Že by Míša Bay zašel až takhle daleko do historie? Všichni jsme si mysleli, že hlavním záporákem druhých Transformerů bude zrestartovaný Megatron nebo zrádce Starscream, který si přivede kamarády z vesmíru. Teď to ale vypadá, že podtitulek "The Revenge of the Fallen" má hlubší význam. Nejde tam ani tak o pomstu padlých (decepticonů) jako spíš o úplně novou postavu. Jmenuje se Fallen a je pěkně naštvanej. Tak moc, že se ho bojí i většina zlých botů z prvního dílu. Chladící kapalina raší i na čele Optima a to je bourák, co jindy nehne ani blinkrem.

Jak jsme na tuhle supertajnou informaci přišli? Comicsové vydavatelství chystá pětidílný prequel a tak muselo s pravdou ven. Artwork Fallena zve všechny potenciální fanoušky k Transformers: Destiny, titulu, jenž má překlenout díru mezi prvním a druhým dílem (cca dva roky). Druhý film prý skočí rovnou doprostřed akce, takže se v comicsu autoři nevyhnou vysvětlování. Kromě Fallenovy linie se počítá i s podzápletkou s titulem "Starscreamova nadvláda", což naznačuje, že zlí decepticoni z vesmíru nakonec přiletí pod vedení pana Stíhačky. Jak se s tím vyrovná Megatron (nikdo asi nevěří, že je dočista mrtvý... takhle to v transformeřím univerzu nefunguje) a jestli se ve druhém filmu vůbec objeví, o tom je zatím předčasné spekulovat.

Nejdůležitější momentálně je, že Fallen je úplně nový transformer, kterého diváci jedničky vůbec neznají. A už by se chtěl mstít. To zas budou kličky. Bay si však může větší zásahy do scénáře dovolit, tržbami prvního filmu dokázal, že do kin nenalákal jen fanboyovské publikum. A tak není problém s dějem pořádně zahýbat (vzpomínáte na ten úvodní flashback v prvním filmu? Mňam), hlavně když to bude "cool". Fallen patří do té části historie, která je neodvratně spjata se samotným tvůrcem Transformerů a jeho zlým dvojčetem Unicronem, který se maskuje jako celá planeta a byl hlavním záporákem v celovečerním animáku na motivy Transformerů. Kdo má hodně času, může si nastudovat náš speciálový článek, ostatní si budou muset počkat až do kina. Třeba na první teaser, který se objeví před Shiovým thrillerem Eagle Eye. Těšíme se na obojí - předkrm i hlavní chod.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace