Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

To nejlepší ze San Diega


ikona
imf
 

Možná víte o tom, že v San Diegu se každoročně koná největší sraz comicsových fanoušků vůbec. Víc fanboyů na metr čtvereční asi nenajdete a tak sem studia pravidelně vysílají štáby chystaných filmů, aby si zajistila své publikum. Loni tu hodně bodoval Iron Man, takže by bylo hříchem se nedostavit. Původně to sice vypadalo, že pár lidí bude chybět (např. tým stojící za Wolverinem), ale nakonec i Foxové pobrali dost rozumu a tak vám teď přinášíme (první) část toho nejlepšího z různých tiskovek. Jsou to jenom střípky, mnohdy s notnou příchutí PR mlhy, ale určitě najdete i pár věcí, které vám rozzáří den.

G.I. Joe: Vznikne dvanáct pětiminutových animáků ve stylu Ghost in the Shell. Napsal je comicsový guru Warren Ellis a jsou poctou původního seriálu z 80. let. Budou na internetu zadarmo, později i na DVD. Rozpočet samotného filmu je pak vyšší než u prvních Transformerů (tj. nad 150 milionů dolarů).

Captain America: John Barrowman (hvězda seriálu Torchwood) možná bude hrát Kapitána Ameriku. Samozřejmě je to nepotvrzené, ale Barrowman se na Conu motal kolem Marvelů a na přímou otázku neodpověděl ani ano, ani ne. Hmm... dokážete si ho představit?


Max Payne:

Režisér John Moore zmínil, že chce z Maxe na filmovém plátně udělat kultovního drsňáka ve stylu Drsného Harryho nebo Bullitta.

Wolverine: Dostal se jak autor předlohy, Len Wein, tak Hugh Jackman, který mu před tisícihlavým publikem vřele děkoval za to, že Logana vymyslel. A pak už tu byly první záběry. Podle popisu zúčastněných to vypadá hodně slibně. Doufejme, že nás časem tvůrci poctí alespoň malým teaserem. Ohlasy publika by je k tomu určitě mohly popostrčit.

Prince of Persia: Duchovní otec prince, Jordan Mechner, prozradil, že film bude založen pouze na Píscích času a další dějové linie si nechá do sequelů. Bude prý mnohem větší než hra, takže se princ podívá i mimo paláce, do jiných lokací. Jméno Dastan vymyslel proto, že v perštině to znamená "vejtaha"/"kouzelník". Prý je hodně spokojen s obsazením (Jake Gyllenhaal už zarůstá vousem) a dokonce kvůli Bruckheimerovi musel odmítnout nabídku na animovanou adaptaci. Ta ovšem vycházela z princovských comicsů, nikoliv z herní předlohy.


Eagle Eye:

Podobná hra asi napadla každého (ostatně pár lidí už to v minulosti zkoušelo), takže pokud bydlíte v Americe a chcete být chvíli jako Shia, máte možnost:

Marvel: S Hulkem jsou prý kluci od Marvelu relativně spokojení, co se týče tržeb a recenzí. Určitě plánují jeho návrat (tím může být ovšem míněna pouze účast v Avengers). Na otázku o dalším Spider-Manovi nebo X-Menech v sólové produkci Marvelu reagoval Kevin Feige zdrženlivě. Sony a Fox mají dlouhodobé licence a jen tak je nepustí. Jak by také mohli, jde o jejich nejvýdělečnější série.

Studio se teď soustředí hlavně na Thora a Ant-Mana. Jon Favreau jako režisér Iron Mana 2 stále nebyl potvrzen (!). Premiéra v dubnu 2010 začíná vypadat hodně nerealisticky.

Dr. Doom v Avengers nebude. Je to film, který se odehrává před jeho érou. A navíc ho "vlastní" Foxové. Možná za pár let. Foxové prý mají hotový i scénář k Silver Surferovi, ale nejdřív chtějí počkat na to, jak si v kinech povede Wolverine.


Watchmen:

Snyder ukázal dalších pět minut z filmu. Všechno ve zpomalených záběrech... ouch.

The Day the Earth Stood Still: Keanu Reeves zmínil, že Klaatu z nové verze bude chladnější než ten původní, ale je to jen pro dobro příběhu, protože postupem času podstatně zlidští (jak to Reeves se svým hereckým rejstříkem zvládne je ve hvězdách :).

Push: Sci-fi thriller Paula McGuigana bude pravděpodobně kombinací comicsu a fantasy. Armády supervojáků se v něm dělí na telepaty a telekinetiky s různými schopnostmi. Djimon Hounsou umí ovládat mysl slabých jedinců, Chris Evans umí házet naloženými náklaďáky a Dakota Fanning vidí do budoucnosti. Pak tu máme ještě neviditelné "stíny", "čmuchaly" co umí vycítit kdo kde byl nebo další maníky, co zařvou tak silně, až vám pukne srdce. A ti všichni se perou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace