Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Zářící temnota


ikona
imf
 

Ta pátá místa nám dávají zabrat. Většina lidí spekulovala nad tím, jestli se do žebříčku dostanou Vesmírní opičáci, žvatlající VALL-I nebo trojrozměrný Brendan Fraser. A přitom nakonec o holé přežití bojoval rudý čertík s astronomickým propadem o sedmdesát procent, který pocuchal výsledky většině hlasujících. A pak tu byl samozřejmě Batman. Trhne všechny rekordy nebo zůstane za barevnějšími fláky, šitými na míru rodinnému publiku? Všichni víme, jak to dopadlo, zkrátka nepřišli ani symetričtí optimisté s tipem 166.6M. Na své si ve stínu mamutí cifry přišel i muzikál Mamma Mia! Víc chlapů v multiplexu zjevně znamenalo i víc partnerek. Příště snad budou někteří z nás chytřejší.  


Dvanácté kolo vyhrál s velkým předstihem Cival, když mu zástup devadesátkových tipů kazil jen splašený Hellboy. V zákrytu pak urvali dobré pozice ještě sidda, Rastr a Dlaha. Za stabilní formu musíme pochválit qualkalima, Silence a runnera... místo za místem stoupají vzhůru. Co se jednotlivých tipů týče, Batmanovu pláštěnku nejlépe nastřelili kyller a Davosh, a Mamma Mia! měla hned trojici zaokrouhlených tipérů (MadCat, Newmy, runner). Z propadlíků asi nejvíc překvapil Hancock, který udržel relativně solidní pokles - správně to odhadl ing.Frosty, ale i JANTAR29 a Psema (tomu pomohl Hancock i k velmi pěknému umístění v rámci celého kola). Cestu do středu země trefil do středu terče Grukas (těsně následován killerzelim a Azirafalem), přičemž u Hellboye s odvážně ostrým poklesem počítal jen rcorp. Risk je zisk. A jak nevyzpytatelně rekordní víkend zamíchal celkovými výsledky?

The Joker a liuk zůstávají na svých místech a sbírají desetinky k dobru (Joker má skoro kulatých 79,999%). Vynikající výsledek ovšem vystřelil Civala na třetí místo před klesajícího dadzu. Jen do toho, kámo! Do konce zbývá šest kol a tahle obhajoba redakčních barev se cení. Ale zpátky do neutrálu. Prostředek Top Tenu si hájí Charlotte, hlavně díky Azirafalovi. Ten sice přidal jednu setinku k celkovému průměru, ale na úspěšné protivníky to nestačilo. Ve světle těchto okolností mě překvapuje, že ačkoliv jsem byl ve dvanáctém kole až na 33. pozici, v celkovém pořadí jsem o jedno místo poskočil. Čímž bych rád poděkoval cabalovi a doporučil runnerovi, aby přestal běhat, protože jinak mě příště předežene. :) Na úkor Mariana vystoupal i Newmy a konečně se může chlubit místem v Top Tenu.

Mezi další skokany patří již zmíněný qualkalim, MeaCulpa, kyller nebo sidda. Naopak Maroslav pokračuje ve volném pádu a taky dashiva se bude asi celou noc škrábat na hlavě. Máme za sebou dvě třetiny sezóny, vzdalovat se na dohled pelotonu (mezi 1. a 10. místem jsou asi 3,2%, mezi 10. a 20. ovšem jenom 1,7%) se nevyplácí. Příští týden budeme hlavně počítat padlé a odhadovat, jestli má v sobě Fox Mulder tolik energie jako kvarteto ze Sexu ve městě. A pak je tu ještě ten truhlík Will Ferrell. O pátém místě by nemělo být sporu, ale... neříkejte hop, dokud se neobjeví první páteční odhady. Hodně štěstí a pevné nervy přeje imf. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace