Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blogy jedou


ikona
st39.6
 

Léto je v plném proudu a většina z nás si teď užívá zasloužené prázdniny. Jenže venku umí být také pěkně hnusně, což nenabádá jen k dohánění filmových restů, ale také k probuzení tvůrčího já našich čtenářů. Snad jste nezapomněli na naše blogy? V každém případě vám je trochu připomeneme. Sice se množství blogerských vstupů o moc nezvýšilo, dobré nápady jsou tu ale pořád.

Třeba Lish84 a jeho "filmovej", který je paradoxně víc "seriálovej", přináší pohled na Mesto tieňov, slovenského předchůdce české Kriminálky Anděl. Thrawn, který tropí hlouposti, zas ve změti blogů o Indym připomíná, že vyšel zajímavý knižní průvodce sérií. Dan Pleskač má samé Kydy, které by mohly být podnětem k zajímavému rozboru, kdyby se snažil najít trochu větší množství podkladů. Hledat se naopak nebál kryšpín, který se kouknul na zoubek filmovému tetování. Získal si nás už prvním obrázkem, to je celkem jasné;). Radost nám udělal i Meaculpa, v jehož brlohu o špatné texty nezavadíte. Poslední životopis Martina Scorseseho budiž toho důkazem. Na stránkách MovieZone blogů toho samozřejmě najdete ještě víc, od stížností na Indyho, přes brek nad dabingem, po komiksové rozbory. Tak šup tam s vámi a když už tam budete, proč nesesmolit něco vlastního? Naše blogerská komunita to jistě ocení a pokud se vám bude dařit, my nakonec také.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace