Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Horký Superbrambor


ikona
imf
comics
 

Mark Millar je v kurzu. Jako autor comicsu Wanted si na konto připsal úspěšný filmový trhák (i když s předlohou nemá nic moc společného) a jeho Kick-Ass zřejmě zadaptuje Matthew Vaughn (Hvězdný prach).

Superman je loser. Po Singerově adaptaci ho chtěl nejdřív každý zahrabat pod zem, následně zrestartovat (JLA) a když začalo jít do tuhého, zbavili se Kryptoňana úplně všichni a teď si ho přehazují jako horký brambor. 

Bryan Singer sice vykřikuje, že jeho Man of Steel je plně v provozu a piluje scénář, ale na Singerovu slávu padá prach a z Valkyrie naopak máme všichni strach (viz odklady premiéry a nezlomná aura Toma Cruise). Millar a Superman se teď scházejí v jedné místnosti a comicsový (rádoby)guru se chvástá, že byl osloven důležitým áčkovým režisérem, aby začal dělat na scénáři k dalšímu restartu.

Což sice může být kachna, zvlášť když Millar před lety proslul svou kachnou o Eminemovi v hlavní roli Wanted, která vznikla čistě proto, aby se film konečně pohnul do produkce (což se povedlo, dnes bychom tu kachnu dokonce mohli pozlatit, i když McAvoy jednoznačně odvedl perfektní výkon a Eminema si tam těžko představí i ti největší fandové 8 Mile). Ale co když není? Těžko hádat, kdo je oním režisérem, ale Warneři teď mají Millara hodně rádi a Superman je v takové pozici, že udělat s ním cokoliv bude přibližně stejně riskantní. Sequel? Týmovka? Restart? Fanoušci Kal-Ela by zřejmě snesli i další znásilnění nejslavnější comicsové ikony.

Takže co vlastně s ním? Vyjádřete se v komentářích, co byste se Supermanem udělali vy? Animovaný film o Doomsdayovi byl veleprůměrný a všechny zápletky, které se kolem filmových Supermanů točí jsou takové bezkrevné. A kdy se konečně někdo odhodlá k tomu spojit dva v současnosti nejvýdělečnější žánry? Comics a 3D animáky... Pixar vyrábějící čtvrtého Spideyho? Zemeckisova technologie ve službách Silver Surfera? Proč se neexperimentuje v době, kdy jsou oba žánry na vrcholu sil? Až se objeví první bílé vlajky, bude na podobné úvahy pozdě a velkorysé pokusy se změní v křeče... 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace