Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnie a Sly: Konečně spolu


ikona
imf
arnold schwarzeneggersylvester stallone
 

 Kéž bych narážel na kalifornské uzákonění svazků mezi osobami stejného pohlaví. :) Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger se spolu objeví před kamerou. Nepůjde ovšem o žádný akční nářez, ani o nový snímek Quentina Tarantina (to bylo ostatně jenom zbožné přání). Obě ikony 80. let pohltil expandující Bollywood.

V nové indické superprodukci si pravděpodobně zahrají pouze štěky, protože budou součástí přirozeného prostředí, ale to by bylo, aby se podobná příležitost nevyužila ke spikleneckému pomrkávání. Zápletka snímku Incredible Love (hrubý překlad) je prostá, jak už to u bollywoodských muzikálových seancí bývá. Hlavním hrdinou je kaskadér, který se proskáče až do Hollywoodu, kde potká řadu celebrit (kromě již zmíněných herců je potvrzená třeba i Denise Richards) a pravděpodobně i samotného guvernéra. Zjišťuje však, že se v Americe nezamiluje a že mu chybí rodná Indie. Zpívání na planinách, hučení po oskarinách... vždyť to znáte. A pokud to neznáte, tak vám to klidně ukážeme.

Bollywood je v současnosti druhým nejvýkonnějším filmovým průmyslem planety a roční počet snímků už skoro dosahuje průměru amerického bratříčka. I když na něj v Evropě koukáme trochu skrz prsty, co se týče lákavého vizuálu a rozpočtů, nemají se Indové za co stydět. Pověst jim kazí jen příliš teplé barvy a příliš roztančení hrdinové. Na druhou stranu začínají být bollywoodské produkce pro hollywoodské celebrity stejným lákadlem jako kdysi japonské reklamy. Dá se tu vydělat hodně peněz za málo času (krátký štěk vynese miliony) a je to exotika, na kterou se nezapomíná. Dokonce i Will Smith připustil, že by si to chtěl zkusit. A jestli klapne tahle spolupráce po "svalnaté ose", určitě se v Hollywoodu budou tvořit fronty.

Kéž by třeba Christopher Lee, až přijede na skok do Varů, zahrál záporáka v některém z českých filmů. V kinech bychom se tak na tuzemských produkcích konečně báli záporáka a ne toho, jestli kameraman v dalším záběru neodejde na pivo a neumučí nás statickým záběrem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace