Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Nově a jinak!


ikona
imf
 

Ne, nemusíte se děsit. Všechny vaše výsledky zůstávají na svém místě. Jen se trochu míchá pořadí. Po dlouhých debatách na konci každého kola jsme došli k názoru, že bude nejlepší systém zprůhlednit a dát všem stejnou šanci. Ani nově navržená pravidla nejsou bez chybičky a vzhledem k tomu, že je v jednom (sezónním) ohledu uplatňujeme zpětně, mohla by někomu ublížit, ale snad nám tohle malé zaškobrtnutí odpustíte. Člověk je tvor omylný a chybami se učí. Odměnou vám budiž radost ze hry a neustále vylepšovaný systém statistik, který počínaje tímto kolem plně přebírá mihhi (kterému nevýslovně děkuji za celou redakci).

Co se teprve změní? Přibude samostatná diskuzní místnost pro všechny tipovací experty, abychom nebombardovali komentáře našimi malichernými problémy, ve kterých se točí veliké (pro nás ovšem virtuální miliony). A odkazy na statistiky už povedou výhradně k mihhimu (tipovat se ale bude na MovieZone, tak jak jste byli zvyklí).

Co už se změnilo? U mihhiho má každý hrající uživatel svůj profil, ve kterém se může snadno zorientovat (dozvíte se tam toho o sobě možná až příliš). Zároveň se mu počítá účast v několika žebříčcích.

Aktuální kolo: Tady se objevíte, pokud jste tipovali v uplynulém kole. Žádné restrikce.

Aktuální forma: Žebříček čistého průměru za posledních pět kol. Dobré pro sledování toho, jak si aktuálně vedou dlouholetí štamgasti a jestli jim náhodou neroste mladá konkurence. Žádné restrikce.

Sezónní forma: Letní, (pod)zimní a jarní žebříček sestávající ze 17(18) kol. Tohle je tzv. důležitá soutěž, protože tady se budou vyhlašovat sezónní špílmachři. Samozřejmě hrajeme pro radost, nikoliv o ceny nebo prestiž, kterou byste si mohli doma naleštit a vystavit. Přesto bylo potřeba určit jasná pravidla, takže hrát můžete jen do chvíle, než nasbíráte tři absence. Letní sezóna začala Iron Manem, takže pokud někdo vynechával nebo nehrál od začátku, pravděpodobně už ji nestihne, za což se omlouváme. Stále má ovšem šanci bodovat ve všech ostatních žebříčcích. Tři absence (tj. nutnost 14(15) startů) jsou jedinou podmínkou. Opět se počítá s čistými průměry, bez jakýchkoliv penalizací.

Dlouhodobá forma: Žebříček počítaný od samotného počátku soutěžení. Abyste se v něm objevili, musíte mít alespoň pět startů (dohromady) a váš poslední výsledek nesmí být starší tří týdnů. Šanci má tedy každý, kdo bude chtít hrát. Počítají se čisté průměry. Časem bude k dispozici filtr tak, abyste si mohli nechat vypsat jen hráče se stoprocentní, devadesátiprocentní, případně nižší účastí...

Kdo to nepochopil, může se ptát pod článkem. Vyhodnocení aktuálního kola bude následovat za pár minut.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace