Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hračičkové z Tokia


ikona
imf
toys
 

Znáte to, vaše filmové hity jsou daleko, venku je příliš vedro a doma není do čeho píchnout. Zkrátka si připadáte jako na opuštěném ostrově, ale někde hluboko ve vás je ještě kus dítěte, které má pod postelí schované autíčko na dálkové ovládání. A možná si pořád ještě hrajete s vojáčky (akorát ne ve vaně jako dřív). Protože je neděle a nic zásadního se ve světě filmových novinek neděje, vydáme se do Japonska, kde probíhal tradiční hračkářský veletrh. Z některých obrázků se budou někteří doslova vznášet. Cenou vás raději uzemňovat nebudeme.

 
Hvězda smrti i s mocným paprskem. Jednoznačný důkaz toho, že v té velké kouli se dá slušně bydlet. K modelu vyfasujete kompletní interiér se všemi známými postavičkami, generátorem štítu a světelnými meči. Prostě klasika. A samozřejmě jde zaštítovat tak, aby vypadala jako zvenku.

Tony Stark vs. Bruce Wayne. Mají toho společného sakra hodně, i když to na první pohled nevypadá. Oběma také můžete vyměnit hlavu. To kdyby jim hráblo.


Doba angličáků skončila, na ježdění po plovoucích podlahách potřebujete batmobil. Terénní kola, moderní vzhled a jezdí prý i po střechách. K mání byla i jeho motorka, ale tu nejdřív okoukneme v Temném rytířovi.

Co dodat? Největší borci, které můžete potkat v nám neznámém vesmíru. Hlavně nekřičte, namohli byste si před smrtí hlasivky.

A tohle z nich udělala nelítostná hollywoodská evoluce. Predalien je sice celkem sexy, ale potřeboval by vlastní sérii, abychom ho začali alespoň respektovat.


No a nakonec pro fanoušky zelené louky a fotbalového šílenství. Pokud jste se Eura ještě nenasytili, můžete si ho doma postavit. Pěkně kostičku po kostičce.

To byla jen ukázka z tokijského superveletrhu. Chtěli bychom na tento článek navázat a udělat geekovský speciál s fotkami toho, co mají naši uživatelé na svých poličkách. Schválně se pochlubte v komentářích nebo rovnou pošlete fotku (info ve vzkazníku). Bereme i běžné hračky předělané do podoby filmových. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace