Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clooney má rád turistiku


ikona
imf
george clooney
 

Životopisem....  A nejen pokud jde o stěhování vnadných dívek z jeho obýváku do přistaveného taxíku. Sedmačtyřicetiletý playboy ne a ne zpomalit. Nedávno pohledem hypnotizoval kozy, teď má z pozice producenta zájem o špionážní thriller The Tourist. Pod tímto jménem v Hollywoodu obíhají asi tři různé projekty, ale jen jeden se může pochlubit knižní předlohou. Už loni v létě jí sepsal Olen Steinhauer, který na svém blogu na podzim jásal, že se o něj zajímají Warner Bros., jmenovitě tedy Clooney se svou produkční dílnou Smoke House. Steinhauerův román (135 tisíc slov, raději si na to vemte dovolenou) je duelem jedince s mamutí tajnou agenturou. Když je křivě obviněn z vraždy, rozhodne se špinavé prádlo vyprat hezky na veřejnosti (podobné charaktery Clooney v posledních letech doslova sbírá). A tím si samozřejmě vykoleduje pozornost mnoha najatých zabijáků.

Knihu ještě žádné nakladatelství nestihlo vydat, ale producenti jsou s ní velmi spokojení a po devíti měsících od akvizice postoupil turista na další značku - Clooney definitivně přislíbil účast před kamerou a látku zadaptuje pilná včelička jménem Steve Peckham. Má propisku v připravovaném Sherlocku Holmesovi, pro Clinta Eastwooda napsal drama Human Factor (natáčet se bude začátkem příštího roku, s Morganem Freemanem a Mattem Damonem v hlavní roli) a obchází studia s filmem Book of Eli, kde přislíbil účast Denzel Washington. Holt kdo se otáčí, toho čeká zlatý plešoun. V případě Turisty je na podobné uvažování možná ještě brzo, ale autor předlohy už má v plánu sequel, takže když nic, mohla by to být pro Warnery dojná kráva do dalších let. I když v tomhle případě se nebude poskakovat po střechách Tangeru, čekal bych spíš civilní thriller, při kterém tuhne krev v žilách. Vzpomínky na Michaela Claytona ještě nevybledly, takže Georgeovi držím palec.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace