Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blu-novinky #8


ikona
st39.6
 

Máme za sebou tři veleúspěšné týdny, během kterých americký trh s Blu-ray nosiči zažil doslova raketový vzestup. Ne, DVD ještě nezmizelo z pultů, vůbec poprvé v historii se ale podíl na trhu BD vs. DVD pohnul na 10:90. Aby ne, během těchto tří týdnů se na trhu objevilo skoro sedmdesát nových titulů, mezi kterými zářili Lovci pokladů, Rambo, nebo celý starý katalog Paramountu (čítající třeba trilogii Mission Impossible). Ze zajímavých filmů fanoušky jistě potěší Cloverfield (Monstrum, chcete-li ... ale vy nechcete;), Až na krev, Odplata (v novém sestřihu), třetí sezóna Trávy, Neúplatní, kompletní kolekce Dirty Harryho (pět filmů v různých baleních), Disturbia, nebo Znamení. Nenáročným pak udělal radost Pan Včelka, Ledově ostří, Meet the Spartans, nebo Semi-Pro. Tož výčet toho nejzajímavějšího z týdnů, které jsme vynechali. Od včerejška je v amerických obchodech k sehnání také Prosíme přetočte, Jumper, nebo třeba Takoví normální zabijáci (v knižním balení). Pokud vám to nestačí, skočte si do nejbližšího českého kšeftu, kde by se od včerejška měli slunit Muži v černém (mělo by se jednat o stejnou edici, která vyjde v Británii, tedy o první evropský BD-Live disk; recenze někdy před koncem měsíce), nebo první film od Foxů v Čechách - AvP 2.

Nakonec se koukněte na vývoj trhu v posledním měřeném týdnu. Vypadá to děsivě se všema těma šipkama dolů, to je ale dáno týdnem předtím, který naopak zažil padesátiprocentní nárůst (díky čemuž se týden na to Rambo zasloužil o první desetiprocentní nakousnutí koláče). Následuje seznam dvaceti nejprodávanějších titulů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace