Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovali jste medvěda nebo holiče?


ikona
imf
 

Kardinální rozstřel tohoto týdne zařídily dvě šaškárny. Jedna byla animovaná, druhá sandlerovsky přihlouplá. Všichni správně tipnuli, že děti budou v přesile, takže se černobílému kung-fu méďovi povedlo s 60 miliony zašlapat Zohana do země. Sandler si s mírně peprným tématem nemůže na svých 38 kousků stěžovat, ale i zažil už i hezčí starty (nicméně jeho největším úspěchem přes 40 milionů byl remake, takže je vlastně "na svým"). Mírně nadstřelená Panda (tipovalo se obecně cca o deset milionů méně) pak samozřejmě ubrala zbylé trojici. Sexy kvarteto z New Yorku zavrávoralo a o pár stovek tisíc pustilo Indyho před sebe, Strangers měli poměrně ostrý propad o cca 58 procent, ale přesto se v Tipovačce mnohým dařilo a rovnou dvanáct hráčů se dostalo s průměrnou přesností přes 90 procent.

Vítězství tentokrát patří Roukysovi (velmi pěkných 94,29%), ale už na druhém místě vystrkuje růžky Joker, takže je vám asi jasné, že v celkovém pořadí je favoritem stále týpek s vysmátou ikonkou. Na dalších místech už se však tancovalo. Newmy se prohodil s liukem, Charlotte poskočila rovnou o dvě příčky (díky pátému místu v aktuálním kole) a Cabal s Civalem se srovnali za ní, následováni... ehm... imfem (tímto díky Silencovi za jeho absenci v tomto kole) a Lucem44 (opět těsné :). Kvůli propadu KarlaR (zpátky na šestnáctou pozici) se do Top Tenu dostal Sublog a konečně i dadza. Gratulujeme.

A konkrétně? Pandu nejlépe tipnuli dadza a MadCat (99,8%), u Zohana se blýsknul Roukys a uderenec. U poklesů zbylé trojice pak můžete najít i pár stoprocentních tipů, což dokazuje, že někteří z přítomných luští z lógru. Přejme jim to, protože v nadcházejícím týdnu to budeme potřebovat všichni. Nový Shyamalan, nový Hulk a poklesy rodinného animáku? To bude parádní oříšek. Mihhi jistě za chvíli doplní i svůj žebříček, takže uvidíme největší poklesy a propady, nicméně pár lidí už teď může oslavovat. Byl to perný víkend, ale přinesl velmi zajímavá čísla. A po vlažné Narnii dokázal, že srdce boxoffice tepe silně a pravidelně, leč občas nevypočitatelně. Zapomeňte na Fantasy Moguls, následujte instinkt. Uvidíme se v cíli dalšího kola. :)

Tipovačka :: Výsledky tohoto kola :: Celkové pořadí :: Celkové pořadí by Mihhi 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace