Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Úchyl Zohan zasednut pandou


ikona
Cival
tržby
 

Otylý Jack Black má zase jednou slušný hit. Jenže neřádí s elektrickou kytarou, ani neblouzní kvůli obézním ženám... pere se! Samozřejmě že v kůži líné pandy, která se rozhodla nakopat pár zvířecích sedínek. Mise do kláštera, kde vám naordinují perný trénink těla i duše, nalákala hodně famílií a Kung-fu Panda si hnedle přičetla na konto prvních 60 milionů dolarů. Bojovný tlouštík se vklínil mezi elitní animáky (šedesátkami obvykle otvírají Pixarovky) a u DreamWorks si evidentně mnou ruce, že mají zaděláno na další potenciální sérii. Kung-fu Panda se totiž odpíchla líp než svého času Madagascar i Shrek a s budoucími dvousetmilionovými tržbami si asi bude myslet na nějaký ten sequel. Po výborných recenzích a tolika milionech v ka(p)se by se nikdo nedivil.

Panda je mimochodem definitivním vyznamenáním pro marketingovou sekci studia Paramount, které nejdřív zazářila s Iron Manem, pak uspěla s Indym a teď suverénně prodala i  „dreamworksáckého“ nováčka mezi kreslenými sympaťáky. Ostatní se mají co učit, i když se jim v posledních dnech taky daří. Warnery distribuovaný Sex ve městě se už skoro zaplatil, když se ze čtvrtého místa vyškrábal na 99 milionů (tentokrát jich bylo „jen“ 21, ale s vysokými propady se počítalo). U Sony se zas blaženě koukají na šíleného izraelského agenta Zohana, který tak dlouho kroutil zadkem a kulmou, až mu diváci přispěl rovnými čtyřiceti miliony.

Adam Sandler je na podobné starty zvyklý. Zatímco si Will Ferrell a Ben Stiller vybírají slabší chvilky, sandlerovky jsou stomilionovou jistotou. Nad Zohanem se vznášely lehké otazníky, hlavně kvůli podivnému tématu („jsou tam muslimové a celé to vypadá gay“) a menšímu zájmu o loňskou homosexuální dvojku Chuck a Larry. Divočící kadeřník ale nakonec v pohodě dostál ambicím a přeposlal pozornost k dalšímu projektu. V něm se Sandler spojí přímo s Juddem Apatowem – ano, o budoucnost tohohle buranského svéráze nemusí mít fanoušci starost.

Bronzový Indiana Jones už ustálil svoje propady na padesáti procentech a dohmátl k 250 milionům. Pátí Strangers sice ztráceli víc, ale s celkovými 37 miliony a čtvrtinovým rozpočtem jsou už teď jedním z nejvýnosnějších filmů roku. Šestý Iron Man do dvou týdnů překoná metu 300 milionů, sedmý Princ Caspian je za mořem bezmála propadák: Stál prý 200 milionů, ze Severní Ameriky jich přitom vydoloval jen 120 a na tažení ve zbytku světa zatím pořád víceméně čeká. Desatero uzavírá dámská trojka Mejdan ve Vegas, Baby Mama a Jak ukrást nevěstu.

Pryč s nimi! Za týden s nimi zamává Stalo se a Neuvěřitelný Hulk. Možná trochu nečekaně zatím vykazuje víc síly želatinový superhrdina a ne přitažlivá bubáčina z dílny páně Shyamalana. Zatím...

Kompletní žebříček tady, jásat a plakat nad Tipovačkou můžete samozřejmě tady.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace