Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Váš Sex ve městě!


ikona
imf
vox populi
 

Snažíme se vám neustále přinášet nové nápady a nové rubriky. Po Tipovačce přicházíme s další z těch, které budete plnit vy. Říká se hlas lidu, hlas boží. Denně nám to dokazujete v komentářích, ale teď jsme vyrazili přímo za vámi, na předpremiéru Sexu ve městě. A vzali jsme s sebou diktafon! Ano, to co tušíte se stalo skutečností (a příště bude možná ještě hůř, MovieZone se pokusí proniknout do audioVIZUÁLNÍ sféry :). Za ohlasy důležitých filmů hodláme vyrážet do kin a zpovídat tam běžné diváky. A protože jsme web multimediální, nespokojíme se s pouhým glosováním či přepisem textů. Jen si hezky poslechněte, co nám hloučky nadšených fanoušků a fanynek prozradily.


V první anketě jsme si chytře vybrali Sex ve městě a tak imfa čekala výprava do světa plného žen. Nemělo by vás tedy překvapit, že jsem spojil síly s jednou z uživatelek (Charlotte patří velký dík), která mi naháněla nevinné dívky (a chlapce!) přímo před mikrofon a občas vypomohla nějakým zvídavým dotazem. Výsledek byl zaznamenán pokrokovým diktafonem, ovšem bez externího mikrofonu, takže musíte přimhouřit ucho nad kvalitou nahrávky. Vznikala v mimořádně emancipovaném terénu. :)

Nejprve k samotnému představení. Konalo se v prostorách kina Flora (kde se dalo zároveň rychle sehnat povolení k natáčení) a publikum se chichotalo už při nájezdu loga HBO. Atmosféra byla spontánní a převážně dívčí dav (všechny starší ročníky patřily do řad cizokrajně mluvících dam) výskal kdykoliv Charlotte (ta filmová :) zapištěla, případně vzdychal nad módními výstřelky. Mám seriál rád, ale mnohdy jsem nevěděl, jestli je zajímavější sledovat dění na plátně nebo mimo něj. Ale dost o mně. Za příslib malého dárečku se podařilo ulovit čtveřici dívek a dokonce jednoho mladíka. V metru se pak ještě rozpovídala trojice Francouzů (plus jeden přinucený český průvodce, jenž zjevně netušil do čeho jde :).

Odvážný mladík, v kvalitním saku, ve kterém jistě zbylo místo na módního průvodce do kapsy, byl na řadě první. Na film se vydal osamocen, pochválil jedny ze svatebních šatů hlavní hrdinky a zafilozofoval i na téma vztahových filmů a seriálů. Poslechněte si ho.


Čtveřice mladých, stylově oblečených dívek (Carrie a spol. ve výcviku), byla nejzajímavějším úlovkem. V seriálu i filmu favorizují Samanthu, částečně jim nevadil ani nový prvek v podobě Jennifer Hudson a rády by zašly i na sequel, pokud by ho někdo točil. Ale nejlépe s původní hereckou sestavou. A na čem byly naposled v kině? To zjistíte tady.

Francouzskou spojku vám nepustím, vznikala za horších podmínek a je celá v angličtině. Český vůdce seriál vůbec neviděl a trio Francouzek ho na film doslova dotáhlo. Přišlo mu to jako "Nakupuj co můžeš, flákej se a vysávej bankovní konto". Někteří z čtenářů MovieZone mu podle všeho dávají za pravdu, ale jeho doprovod byl nadšen a nikomu nevadila ani přemrštěná stopáž.

Koho budeme zpovídat příště? Můžete to být právě vy. Dopředu ale neprozradíme kde a kdy budeme. Chycená zvěř získá pár vteřin slávy, malý dáreček a samozřejmě nezapomenutelný pocit z blízkých setkání MZ druhu. Těšíme se na vás. :)

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace