Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers 2 mají oficiální název


ikona
st39.6
 

Ještě trocha toho Michaela Baye. Dvojka Transformerů, která se před pár dny začala točit, už totiž dostala oficální název. Možná je trochu spoileroidní, ale to je celkem jedno (stejně by na nás podobná informace vybafla už v prvním teaseru, tak co...). Bude se jmenovat ... ne, ještě chvilku si počkejte. Nejdřív si prohlédněte třeba fotečky z natáčení. Vybuchuje tam spousta věcí a už takhle to vypadá strašně bezva;).

Baye teď fanoušci obletují jak teenage děvčátka Tokio Hotel, fotek se objevují už po pár dnech doslova tuny. Pro Michaela určitě nebude tak snadné udržet všechny informace pod pokličkou. Podle těch posledních, tedy pokud se opět nejedná o výmysly jeho utajovacího týmu, se v druhém dílu objeví (symbolicky) dvacet Transformerů. To bude řežba! Už podle toho, že Bayovou momentální denní náplní je vyhazování továren do vzduchu, nebo podle názvu, který zní: Transformers 2: Revenge of the Fallen. Cool. Že by se vrátil i starý dobrý Megatron? Možné je všechno, ostatně na placu se objevil už i Jazz...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace