Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock až na ex


ikona
imf
sherlock holmes
 

Vzpomínáte na starého, dobrého Sherlocka? S dýmkou, lupou a Dr. Watsonem brázdí ulice Londýna a pátrá po těch největších záhadách, které Scotland Yardu nedávají spát. Díky A.C. Doyleovi se dostal do každé knihovničky a miliony kluků i holek trnuly při luštění jeho případů. Existuje bezpočet filmových i televizních adaptací s Sherlockem všech věkových skupin, barev a dost možná i ras. Velká Británie se nemůže národní ikony nabažit a tak vybrala ze svého středu režiséra, který nakopne Sherlocka do třetího tisíciletí. Nečekejte však udržování staromilské atmosféry, kterým jsou pověstné dodnes vycházející knihy (prequely, sequely, Sherlock byl resuscitován několikrát, na stránkách neoficiálních pokračování řádí jeho potomci, příbuzní i prostí fanoušci). Guy Ritchie si totiž na oprašování příliš nepotrpí. První co na tiskovce prozradil bylo, že hodlá Sherlockovi trochu zpestřit život a zaměří se na jeho boxerské a šermířské dovednosti.

Není to jen jeho nápad, reimaginace sherlockovského vesmíru vychází z připravovaného comicsu Lionela Wigrama (producent posledních dvou Potterů). Brilantní dedukce slavného detektiva samozřejmě nezůstane pozadu, ale detaily zápletky se úzkostlivě tají. Trpělivost je na místě, ale producenti se netají tím, že s filmem zaútočí na diváky už v roce 2010, což znamená, že Ritchie by měl pomalu načíst kompletní bibliografii muže s dýmkou a castingoví agenti připravovat své sítě. Nějaké nápady? Ritchie, který by se rád letos vrátil ke gangsterkám s filmem RockenRolla, by si jistě mohl vzpomenout na staré známé. Co takový Jason Statham? Ten by to vyboxoval a vyšermoval jedna báseň. Jen s tím pátráním nevím nevím. Ale Holmesova hučka by mu jistě slušela. Jen doufejme, že detektivovu hospodyni nebude hrát Madonna. To by mě asi šlehlo. :)

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace