Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka bez stropu


ikona
imf
 

Sex ve městě byl tématem poslední tipovačky pro řadu z nás bylo kousnutí do Velkého Jablka pořádně kyselé. Z průměrného tipu kolem šestatřiceti milionů je jasně vidět, kolik z vás Carrie a její partu hrubě podcenilo. Obrovský opening eRkové adaptace však předem očekával málokdo a bude se o něm psát stejně překvapeně jako o loňském jarním zjevení Třístovky. Podobně vyskočili The Strangers. Očekával se tuctový horor s openingem pod deset, ale slušné recenze a šuškanda, kombinovaná s žánrovým suchem, vyhnaly snímek na dvojnásobek, čímž ho z žebříčků mnoha naprosto knokautovali.

Indy kvůli úspěšnému Sexu propadnul víc než se čekalo, ale Iron Man a Narnie se držely statečně. To některým zachránilo slušná čísla, nikoliv však umístění. The Joker opět úřaduje na celkovém prvním místě, ale dotírá na něj mimořádně silná dvojka protivníků. Liuk je náš starý známý, kterému tipy poměrně vyšly (velmi pěkně odhadnutý Sex ve městě, takhle se pracuje s informacemi). Trumfnul ho ovšem Newmy. Minule ještě osmý, ale tentokrát vystrčil zoubky, s odzbrojující přesností napálil Sex ve městě a relativně mu vyšly i ostatní tipy. Měl přesnost kolem 87 procent a jako jeden z mála v Top Tenu plusové přírůstky. Na ostatních místech se padalo. Cival si polepšil o jedno místo, Silence rovnou o dvě (takže se oba dostali na úroveň dřívějších kol), jedním z největších skokanů ve vrchních postech byl KarelR (o šest míst na solidní desítku).

Co se týče těch nejlepších, kromě KarlaR a Newmyho přesně otipoval Sex ve městě ještě uživatel RSSA, U ošemetných propadů Indyho si může gratulovat Mart_ass, ale i Cabal nebo Cival. Velmi blízko přesnému výsledku. Strangers se povedlo na sto procent tipnout Jantarovi29 a rcorp drží první místa u Narnie a Iron Mana (obojí skoro na centimetr přesně). Přesto si v tomto týdnu pohoršil o dvě místa.

A copak nás čeká tento týden? Kung-fu Panda a Zohan. Dvě naprosto odlišné komedie, které stojí proti doutnajícímu Indymu, čtveřici Newyorčanek a brutálnímu hororu. Raději si dojděte pro koňskou dávku rozumu, vzhledem k rozestupům na prvních příčkách se zase bude lámat chleba.

Tipovačka :: Výsledky tohoto kola :: Celkové pořadí :: Celkové pořadí by Mihhi 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace