Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podpásovky od Disneyho


ikona
imf
animovanýdisneyfinding nemo 2jan pinkavamonsters inc. 2pixarratatouillesequeltoy story 3
 

O tom, že Pixar zdrhnul od Disneyho, kvůli nevýhodným smlouvám a mizerným náladám Michaela Eisnera asi všichni vědí. Propíralo se to v médiích dostatečně dlouho a Pixar jednoho dne prostě prásknul dveřmi a po Cars už nedá Disneymu ani jeden prachbídný pixel. Možná... Časy se totiž mění a Disney je připraven vyrazit do boje s mimořádně těžkou municí. Mnozí si oddechli, když byl z pozice výkonného ředitele vykopnut právě Michael Eisner, jeho dědictví však v hlubinách společnosti stále vězí a je symbolizováno "tajnou" divizí zvanou Circle 7, která se soustředí na direct-to-video sequely velkých hitů. Pár lepších disneyovek už stihli zničit, ale teď se chystají na starší pixarovky, na které má Disney výhradní právo. Relativně brzy bychom se mohli dočkat filmů jako Finding Nemo 2, Toy Story 3 nebo pokračování Monsters INC..

Pixar samozřejmě nebude mít právo do vývoje těchto filmů jakkoliv zasahovat a tak hrozí, že renderované klasiky vyfasují zmetkovité bratříčky. Disney se tváří jako by se nechumelilo a tajně doufá, že Pixar přileze v agónii a bude prosit o další spolupráci. Bez Eisnera v čele by snad mohla (bývalá) jednička na poli animace nabídnout maníkům z Pixaru trochu lepší podmínky, ovšem nastartovat jednání tímhle stylem je mimořádně podlé. Jisté je v současné době jenom jedno - Ratatouille, příběh o kryse, která žije ve vyhlášené pařížské restauraci, bude sólovým projektem Pixaru, ať už se jeho zástupci s Disneyem dohodnou nebo ne. Režíruje ho mimochodem Jan Pinkava, zodpovědný za Geriho hru. První sólový počin Pixaru a hned ho režíruje Čech, no to potěší ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace