Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Quentin jde do války...


ikona
imf
quentin tarantino
 

Říkalo se o něm, že bude natáčet remake čínské kung-fu klasiky 36 komnat Shaolinu. Mluvilo se o prequelových Vega Brothers, ale někde mezi Autem zabiják a patláním nekonečné Kill Bill: The Whole Bloody Affair se Tarantino konečně rozhoupal a sepsal první scénář k Inglorious Bastards. Jsou to samozřejmě jen jeho slova a jak už jsme se v minulosti přesvědčili, Quentin je ochoten naslibovat hory doly, zvlášť když se ocitne v záři reflektorů uprostřed svého milovaného Cannes. Mají ho tady rádi a nadšeně tleskají všem jeho filmům. Ten další by mohl festivalová plátna ochutnat už v roce 2009.

Tento odvážný termín nicméně naznačuje, že Quentin je tak trochu snílek. Nemá obsazení, nemá finální scénář a vlastně ani nemá peníze, kterých bude na pořádné válečné peklo potřebovat hodně. A to už vůbec nemluvím o tom, že chtěl do hlavních rolí sehnat trio Willis-Stallone-Schwarzenegger. Na druhou stranu je víc než pozitivní, že je Quentin v plném zápřahu a rozhodl se právě pro tuhle látku. Jestli se nad ním Weinsteini nebo nějaký jiný dobrodružný producent smilují, mohla by z toho být eRková akční paráda, jak se už teď vyjadřují fanoušci na diskuzních fórech. A když Quentin v honbě za úsporami nesáhne po modrém plátnu od Roberta Rodrigueze, budou v zákopech létat nejen hlášky, ale i drsná atmosféra. Ano, nějak jsem se přistihnul u toho, že tomu bláznivému maníkovi z videopůjčovny ještě pořád věřím. Umí lidem mazat med kolem pusy. Co si o tom myslíte vy? Chtěli byste radši Vega Brothers nebo třetí Kill Bill? Můj tip je blaxploitation se Samuelem L. Jacksonem. Dokud na to má "bad motherfucker" ještě ten správný věk. Dejte na mě, dva další Jumpeři a Jackson bude potřebovat nakopnout kariéru jako tehdy Travolta nebo Russell. Tarantino se ovšem sám nachází ve fázi, kdy potřebuje nějaký ten vyprošťovák. Snad ho našel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace