Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Playboy Downey Jr.


ikona
Mr. Hlad
playboyrobert downey jr.
 

Robert Downey Jr. ještě před pár lety likvidoval svoje tělo všemi možnými legálními i nelegálními jedy, odseděl si nějakou dobu ve vězení a málem skončil svou filmovou kariéru, protože kvůli jeho nespolehlivosti a náchylnosti k drogám se za něj žádná pojišťovna nechtěla zaručit. Letošní rok má ale velmi dobře našlápnuto ke vstupu do té nejlepší herecké společnosti. Iron Man vydělává víc, než se čekalo, Tropic Thunder také nevypadá špatně a The Soloist smrdí Oscarem. A co bude dál? Možná další životopis. A vypadá to, že by mohl být zajímavější, než to, na co jsme si byli nuceni zvyknout.

Robert Downey Jr. by si totiž mohl zahrát Hugha Hefnera. Mediálního magnáta, který si umí užívat života, jako málokdo. Hefner se narodil před dvaaosmdesáti lety v Chicagu a chvilku se zkoušel prosadit v tvrdé novinářské konkurenci. To ho velmi brzy přestalo bavit a rozhodl se pokusit se postavit na vlastní nohy. A výsledkem byl časopis Playboy. Pojem, který zná snad každý. Krásné slečny, chytré rozhovory, zajímavé reportáže a prvotřídní styl. Playboy je zkrátka legenda mezi časopisy a to samé platí i o jeho majiteli. Hefner si vždycky dokázal užívat luxusu, peněz a ženské přízně. Zkrátka se choval úplně stejně, jako Tony Stark v první půlhodině Iron Mana. Robert Downey Jr. je tedy poměrně logická volba. Kdo zasedne za kameru a pokusí se převést na plátno život jednoho z nejvíc cool Američanů dvacátého století a zároveň zachytit zrození kulturního fenoménu, to se ještě bohužel neví. Každopádně natáčení by mohlo začít už příští rok v létě, všechno teď závisí na tom, jak se Downeymu bude líbit scénář a jak si udělá čas. Jeho rozvrh totiž bude v příštích pár letech asi pořádně nacpaný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace