Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka plná překvapení!


ikona
imf
tipovačka
 

Ano, tentokrát je to skutečně triumf "neznámých tváří". Štamgasti z řad čtenářů i redakce tipovali, že Narnie si odnese bohatou výslužku v podobě 70-80 milionů, ale američtí diváci se k fantasy sequelu postavili zády. Proto se Cival, Joker nebo Young Student tentokrát smějí v hodnocení aktuálního kola na svět z nižších pozic, než bývalo v předchozích týdnech zvykem. Prvenství v celkovém pořadí přesto stále patří Jokerovi a Top Ten se jen mírně proházel, k největším posunům v rámci předních míst došlo jednoznačně u rcorpa (o osm míst), nejvíc si ovšem v tomto týdnu mohl gratulovat uživatel jménem Georgee, který se svou takřka třiadevadesátiprocentní přesností nechal všechny daleko za sebou. Taktéž si polepšil o celých osmnáct míst v celkovém pořadí, což ho řadí mezi největší skokany vůbec. Jeden z největších propadů (o 22 míst) naopak zaznamenal Křysař Lubo. Výsledky najdete zde. Za detailní statistiky patří velké díky mihhimu.

Při pohledu na konkrétní tipy musíme pochválit i jednotlivé tipéry. Fandango zručně odhadnul padesátimilionové tržby Narnie, Kocour dokázal, že o boxoffice přece jenom něco ví, když skvěle nastřelil velmi jemný propad Iron Mana a Mejdanu v Las Vegas, zatímco Cival přesně odhadnul Speed Racera. Tam se ale velmi blízko trefilo hned několik lidí, takže tu nešlo získat příliš náskoku. Všechny nakonec potěšila zpřesňující informace, která Baby Mama posunula na šesté místo za Made of Honor. Pokud by se tak nestalo, výsledky by pravděpodobně vypadaly úplně jinak.

Rozporuplné kolo mj. způsobilo, že první patnáctka je teď napresovaná k sobě velmi těsně a jakýkoliv ústřel v dalším kole může způsobit razantní škatulata. Indiana Jones by tak mohl některé z hráčů bičem zmrskat a jiné pohladit. Už máte jasno o jeho tržbách? Raději si pospěšte, protože vzhledem k brzké premiéře budete mít na tipování čas pouze do středečního večera (22:00)

Nové kolo Tipovačky zde 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace