Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Tipovačka Revisited


ikona
Cival
 

Tak... výsledky se snad podařilo odladit, algoritmy vyvážit a na světě tak je pořadí soutěžících z druhého kola tipovačky i celkový žebřík. Křišťálový sčot tentokrát míří za zušeným analytikem s přezdívkou Young student, zvláštní uznání patří uživateli(ce) s nickem yancheelaa za vynikající odhad tržeb Speed Racera. Ten se stal pro většinu tipérů totální pohromou. Reputaci si můžete napravit samozřejmě v třetím kole díky Narnii. Tipujeme do čtvrtka večer.

Co se týče metodiky, došlo k přepočítání výsledků obou kol podle již v průběhu prvního kola zmíněného vzorečku, tak aby bylo vše dokonale průhledné. Kdo nesoutěžil v prvním nebo druhém kole, má započítán medián z celkových výsledků. Stejná věc postihne toho, kdo vynechá některé z následujících kol. Noví hráči, pokud se rozhodnou začít třeba o pár týdnů později, budou mít jako první výsledek započítán součet výsledku v prvním odehraném kole a mediánu z kola předchozího (děleno dvěma). Není to nejspravedlivější forma, ale nezpůsobí to náhlé skoky v hodnocení a přesto to zůstane motivací i pro pozdější nováčky. Vzhledem k tomu, že jsme Tipovačku ladili pěkných pár dní a hodin, můžete se na cokoliv nejasného zeptat v diskuzi pod tímto článkem. Redakce vám přeje hodně štěstí a zábavy při tipování.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace